Program de analizat sistemul computerului dumneavoastră

Mulți dintre dumneavoastră vă faceți griji pentru deteriorarea sistemului de operare a computerului pe care îl folosiți, odată cu trecerea timpului. Webroot System Analyzer este un program care vă poate fi de ajutor pentru a vă arăta ce nu funcționează corect în computer. în doar două minute, programul analizează și vă afișează un raport detaliat despre orice problemă în ceea ce privește hardware-ul, software-ul sau fișierele infectate cu malware.

webroot1

Pe lângă faptul că este o aplicație portabilă și nu trebuie instalată, Webroot System Analyzer folosește o interfață modernă foarte ușor de înțeles. Pentru a începe scanarea computerului dați click pe Agree and Start.

Webroot analizează sistemul de operare, starea hard disk-ului (inclusiv fragmentarea fișierelor), dispozitivele atașate, procesele, memoria și fișierele infectate de malware. Acest proces nu durează mai mult de două minute și îl puteți opri în orice moment. webroot2

După ce scanarea este completă, aplicația va afișa rezultatele în trei categorii: Hardware, Software și Threats. Fiecare categorie este reprezentată de un semn, în funcție de câte probleme au fost găsite. De asemenea, programul are un sistem de notare, de la 1 la 100, pentru a vă arăta unde se situează computerul dumneavoastră.

webroot3

Puteți să vedeți și un raport detaliat, apăsând pe View report details, care vă arată ce nu funcționează corect pentru fiecare componentă. Un minus pentru aplicație este faptul că nu rezolvă problemele găsite, acestea fiind doar afișate pentru a fi corectate cu alte programe. În concluzie, programul este foarte util și îndeplinește cu brio scopul propus, afișând toate problemele computerului. Webroot System Analyzer funcționează pe Windows XP, Vista, Windows 7 și Windows 8.

Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.