Program pentru identificarea și eliminarea virușilor din calculator

9-Lab Removal Tool este un program cu o bază de date foarte mare, folosit pentru devirusarea computerului. Aplicația lucrează ca un antivirus și elimină viruși, troiane, spyware sau orice alt fișier ce poate afecta computerul dumneavoastră. Programul beneficiază de un motor avansat de protecție ce poate găsi și elimina orice tip de virus din orice fișier din computer.

9lab.1

9-Lab se folosește de o interfață specifică programelor antivirus și de un meniu ușor de folosit. Prima opțiune este scanarea computerului, aceasta fiind de patru tipuri : Quick scan, Flash scan, Full scan și Custom scan. Quick scan analizează doar fișierele importante din sistem și registrele. Pe de altă parte, Flash scan este foarte rapid dar analizează memoria și fișierele care rulează automat. Utilizatorii care doresc o căutare avansată ar trebui să folosească Full scan pentru o căutare completă. Custom scan caută doar în anumite foldere și fișiere.   

După scanare, programul vă afișează rezultatele căutării și un raport detaliat pe care îl puteți deschide pentru a vedea fișierele infectate. Fiecare scanare durează în funcție de tipul acesteia și de fișierele pe care le aveți în computer. După un Flash scan, care a durat câteva secunde, programul nu mi-a descoperit niciun fișier infectat.

9lab.2

Pentru ca programul să identifice orice tip de virus trebuie să aveți o bază de date actualizată, lucru pe care îl puteți face din secțiunea Update. În meniu veți mai găsi opțiunea Ignore List, care vă permite să adăugați fișiere ce vor fi excluse din procesul de scanare.

9-Lab Removal Tool este foarte util și foarte rapid în scanare și poate fi rulat pe Windows Xp, Vista, 7 și 8.

Download

2 Comentarii

 1. Buna ziua,

  Care este parerea dvs., in comparatie cu celelalte programe AV (Bitdefender, Eset, Kaspersky etc.) ?

  Va multumesc anticipat.

  1. Buna Seara.
   Opinia in legatura cu un asemenea program este extrem de simpla,acest produs fiind util doar in cazul unei devirusari,el nefiind conceput sa tina locul unui antivirus.
   Acest lucru trebuie retinut de prima data din intregul articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.