Program de analizat procesele computerului

PC Hunter este un program portabil cu același scop ca Task Manager, dar cu mai multe opțiuni. Aplicația este făcută pentru a vă ajuta în detectarea virușilor din computer și pentru a vă oferi acces la detalii despre registre, hardware, software, rețea și multe altele. Nu trebuie să instalați programul ci doar să rulați fișierul EXE. Veți fi surprinși când veți porni aplicația și veți vedea cât de bine inspectează sistemul.

Pchunter1

Aplicația oferă multe opțiuni în ceea ce privește analiza sistemului. Astfel, veți vedea în fereastra principală un meniu bogat ce include procese, module, rețea, registre, fișiere, informații despre pornirea sistemului, examinarea computerului, setări și altele. PC Hunter detaliază fiecare parte a sistemului și vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de acțiuni pentru fiecare fișier sau proces care vă interesează.

De exemplu, puteți să scanați procesele și fișierele, să opriți anumite procese sau servicii și să eliminați fișiere nefolositoare. Aveți grijă ce modificări faceți pentru că orice schimbare nepotrivită într-un fișier important al sistemului vă poate cauza probleme computerului.

PChunter2

În concluzie, PC Hunter este o aplicație foarte bună, bogată în informații, ce vă oferă o analiză avansată a sistemului dumneavoastră. Aplicația rulează pe toate versiunile Windows actuale.

Download 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.