BearShare 9: program de descărcat filme și muzică

BearShare 9 nu este genul de soft P2P cu care ne-am obișnuit deja și ajunge să-l utilizăm preț de câteva minute, pentru a ne da seama că este vorba de un program șic „specializat” pe muzică și filme, recomandat persoanelor care vor să descarce hit-ul momentului, nicidecum melancolicilor ce-și amintesc de melodia care cânta la radio în timp ce își sărutau pentru prima data nevasta… În altă ordine de idei, am putea spune că BearShare este un program excelent pentru micro-descărcări cu funcții de sincronizare ce ne permit să transferăm muzica și filmele noastre favorite pe device-urile portabile de care nu ne despărțim (MP4, iPod, iPhone, etc).

Program de descărcat muzică și filme

Dacă aș fi în măsură sa decid ce funcții vor continua să facă parte din BearShare și ce nu, cu siguranță aș face tot ce-mi stă în putință pentru a înlătura cât mai curând posibil messengerul —mai inutil în acest gen de aplicații decât frecția la piciorul de lemn— și aș îmbunătății panoul Discover:

În concluzie, BearShare este un program ce merită testat și care cu siguranță îți va da motive să te descotorosești de softuri precum eMule, Ares, Vuze, Azureus, și alte minunății asemănătoare a căror consum de resurse crește cu fiecare melodie adăugată în lista de descărcări.

Cerințe de sistem:

  • OS Windows
  • Procesor: 233 MHz
  • Memorie: 28 MB
  • Internet Explorer 6.0
  • Windows Media Player 9.0

 Download BearShare

Articol recomandat: Program de descarcat filme

2 Comentarii

  1. Nu va recomand programul :| o arata el bine DAR NU IL PUTETI DEZINSTALA (cel putin eu asa am patit , iar dand un search pe google am aflat ca majoritatea patesc asa ) . Noroc curevo uninstaller …. app. foarte frumos blog :) GJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.