Blocheaza-ti calculatorul cu memoria USB

Cu cateva zile in urma un cititor ma intreba daca nu stiu vre-un software care sa-i permita blocarea calculatorului intr-o forma mai efectiva decat parola Windows, insa in nici un caz sa nu fie nevoie de amprente sau recunoastere faciala.

Avand clar ce trebuie sa caut am investigat putin si am dat peste USB PC Lock, o aplicatie gratuita care genereaza o cheie pentru sistemul de operare Windows, pe care o salveaza pe un pendrive. Pentru a debloca sistemul de operare si a obtine acces la datele din acesta, utilizatorul trebuie sa conecteze memoria USB in cauza.

USB PC Lock: blocheaza-ti calculatorul cu memoria USB.

1-Blocheaza-ti-calculatorul-cu-memoria-USBCum functioneaza USB PC Lock ?

Dupa instalarea si configurarea acestuia, atunci cand extragi memoria USB calculatorul se va bloca automat. Astfel, daca cineva doreste sa foloseasca acel calculator trebuie sa iti ceara pendrive-ul configurat cu USB PC Lock.

Trebuie totusi sa fi atent unde si cum pastrezi acel pendrive! In cazul in care l-ai pierdut ori nu va mai functiona, accesul tau la calculator va fi imposibil si vei fi nevoit sa formatezi. Uita de Ophcrack sau solutii asemanatoare. Am probat si eu cateva si a fost imposibila recuperarea sau resetarea parolei.

Download USB PC Lock Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.