Bun venit pe „ProgrameCalculator.ro”!

ProgrameCalculator.ro

Bun venit pe „ProgrameCalculator.ro„! Așa cum v-am anunțat în urmă cu două zile, blogul avea nevoie de o schimbare urgentă a numelui; motivele sunt diverse însă n-am să intru în detalii. Ce e cel mai important, e că proiectul va continua și mai mult de atât, se va dezvolta enorm, oferindu-vă  conținut de calitate, așa cum v-am obișnuit până acum.

Ceea ce mi-am propus, nu este deloc ușor de obținut pe cont propriu și pentru a nu-mi vedea zădărnicite speranțele, am decis că a venit momentul să aduc pe blog și editori noi; persoane care au dovedit în nenumărate rânduri (fie prin natura comentariilor, fie prin activitatea pe alte bloguri, forumuri, etc.) că dețin cunoștințe care, pentru mulți alții ar putea fi foarte utile și drept urmare, începând de astăzi, veți putea citi pe ProgrameCalculator.ro articole scrise de noii autori.

Deoarece sunt sigur că-i veți ajuta să se integreze „familiei noastre” având răbdare cu ei până când vor căpăta experiență în redactarea articolelor, nu pot să nu vă mulțumesc!

În ceea ce privește schimbarea numelui domeniului, pentru a evita confuzii, blogul va putea fi accesat atât de pe vechea adresa, respectiv: www.forwindows.net, de pe cea nouă: www.programecalculator.ro și domeniile auxiliare:

 • www.programecalculator.com
 • www.programecalculator.net
 • www.programecalculator.info

Vă mulțumesc pentru sprijinul, răbdarea și înțelegerea acordate pe durata realizării transferului și vă promit că mă voi asigura că blogul va continua cursul avut până acum, păstrând ideile și principiile care ne-au unit!

Cu stimă, Cristian L. S.

24 Comentarii

 1. Salut Cristi!As incepe cu”sa-i fie tarana usoara’lui ForWindowsnet si bine ai venit Programecalculator.ro.Intotdeauna am apreciat ca esti un tip corect,se vede de la o posta ca esti un tip civilizat,cu maniere si cu multa rabdare pentru unii dintre noi care mai au de invatat in ale IT-ului.Aceasta informare pe care ai facut-o mai sus ma face sa cred si sa sper ca noul site va fi cel putin la fel de bun.Nu vreau sa te magulesc foarte tare,dar datorita tie,eu si multi alti k mine s-au mai „dat pe brazda”in ale calculatoarelor.In numele meu si a celorlalti da-mi voie sa-ti uram un 2012 plin de impliniri,realizari si multe reusite.Respect definitiv.Semnat:Sandu Marius,Bucuresti

 2. Salut Cristi si scuze de deranj !
  Am si eu o problema .. am scos cateva programe din system configuration de la starup…alea care sa nu mai porneasca windowsul cu ele..in fine..sper ca ai inteles :) si acum as vrea sa pun sa porneasca si utorentu odata cu aprinderea calculatorului..si sincer iti zic canu stiu cum sa sa fac…si in lista aia de la sartup nu mai apare utorentu ca sal pot bifa la loc..ma poti ajuta te rog frumos
  Astept un rasp..o seara buna

 3. …abia astept primul tutorial a lui Mos Gerila bandit ,adica antivirus2012 …este verisor cu tine Cristi ? ….glumesc ,mult succes omule si hai la rampa !

 4. Am urmarit cu interes „forwindows.net”. Sper ca noua formula imi va oferi raspunsuri la multe intrebari legate mai ales de domeniul foto si filme.
  Am incercat sa pun o intrebare pe”for…” odata si nu m-a lasat, era ceva cu parola. Cred ca ar fi mai bine sa ne reinregistram.
  Viata lunga!

  1. Știu despre ce este vorba cu ask.forwindows.net; pusesesi intrebări fara să citesti intructiunile si ti-am atras atentia dar n-ai vazut. Era vorba de titlul din minim 5 caractere, niciodată titluri de genul „Sal” „Problema” „Etc.”. Mă rog.
   Proiectul ask.forwindows.net ramane de moment neschimbat, si va functiona in aceleasi conditii.
   Multumesc pentru comentariu!

 5. Buna seara si multi ani de „ProgrameCalculator.ro”!

  Definitoriu numele nou, romanesc, deci inteligibil, ferm, atragator si cu efect ajutator pentru cine stie ce cauta si restul ca mine. Felicitari? … putin spus, fi binecuvantat in tot ce faci!

  Cristian, primeste-mi inca un zambet pe umarul tau mandru de bloger.
  Da, imi este necesar blog-ul tau.

 6. sal vreau sa te intreb ceva in legatura cu readyboost eu vreau sa am viteza de transfer mai mare din calculator pe stick si invers ma ajuta acest readyboost,dar eu vreau sa scot sticku,deci vreau sa il folosesc normal de esxemplu sa transfer din pc filme,muzica,orice dar vreau sa am viteza mai mare de transfer din calculator in stick si invers s-au de ce as avea nevoie! ms mult astept raspuns!

 7. te rog am un virus pe calculator te rog spunemi si mie cu ce sau cum sa il scot
  asta imi apare”All your files are encrypted!
  To decrypt them you need to
  send a voucher code or Paysafecard Ukash at email: [email protected]
  In return you get a code to decrypt files.
  You can find more information here http://ukash.com/uk/en/home.aspx
  or http://www.paysafecard.com/choose-country/

  PLEASE READ CAREFULLY!
  To avoid problems, TURN OFF YOUR ANTI-VIRUS!
  AKA restore your files WILL NOT!
  ================================================================================
  Todos os seus arquivos sao criptografados!
  Para decifra-los voce precisa
  enviar um codigo de voucher Ukash Paysafecard ou no e-mail: [email protected]
  Em troca, voce recebera um codigo para decifrar arquivos.
  Voce pode encontrar mais informacao aqui http://ukash.com/uk/en/home.aspx
  ou http://www.paysafecard.com/choose-country/

  LEIA COM ATENCAO!
  Para evitar problemas, DESLIGUE seu anti-virus!
  AKA restaurar seus arquivos nao serao!” si nu stiu ce sa fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.