Caută cu Bit Che torrente în peste 50 de site-uri

Comunitatea BitTorrent este în creștere într-un ritm rapid, astfel încât fiecare utilitate care se adresează utilizatorilor săi este bine primită. Așa este cazul micului program Bit Che, un utilitar conceput pentru a face din căutarea de torrente o sarcină extrem de ușoară, fără efort. Bit Che se bazează pe simplitate, începând cu instalarea și terminând cu interfața sa.

Bit Che cautare torrente

Utilizarea Bit Che nu necesită explicații amănunțite, fiind extrem de intuitiv. Este un fel de browser de torrente. Trebuie doar să tastați cuvântul cheie pe care îl doriți și veți obține rezultatele în câteva secunde. În afară de rezultatul cu fișierelor torrent găsite, Bit Che oferă specificații cum ar fi dimensiunea, numărul de seederi, leechers și sursa respectivă.

Prin dublu-click pe un rezultat, sau din meniul contextual, se va deschide o fereastră cu proprietățile fișierului torrent, oferind totodată posibilitatea salvării sau deschiderii în clientul torrent instalat, pentru a fi descărcat. Mai mult de atât, puteți să vizitați pagina sursă a torrentului.

Programul funcționează atât de bine încât nu cred că este nevoie să modificați vreuna din opțiunile sale. Totuși, dacă doriți să aruncați o privire, o puteți face în tab-ul Options, Preferences. Din păcate, versiunea gratuită nu oferă posibilitatea filtrării căutărilor în funcție de dimensiune (Any) sau gen (All).

Download Bit Che

3 Comentarii

  1. L-am bgat pe pc, sa vedem daca ma convinge sa-l pastrez. Dar la descarcare mi-a zis Chrom-ul ca ar fi un program rau intentionat. Este vorba de un program nou ceva sau de ce zice Chrom-ul asa? Si in rezultatele cautarilor care mi le afiseaza imi arata mai mult torrente de 700 MB de pe torrente publice. Bine, e normal sa caute in torrente publice, dar nu prea vad si HD-uri prin rezultate. De fapt, astfel de torrente gasesti de obicei pe multe torrente publice unde sunt amestecate torrentele si nu prea sti ce descarci, dar sunt si altele bune. La instalare imi zice ca nu am un client de descarcat torrente in pc pentru ca acuma chiar nu am unul instalat si de fiecare data cand deschid programul imi arata fereastra asta: http://www.ultraimg.com/images/4mgqL.png

    1. Programul caută în peste 50 de site-uri, deci e normal ca rezultatele să fie afișate de pe liste publice. Ideea e că tu cauți într-un singur log în loc de a căuta în 10.
      Nu știu de ce chrome te avertizează. Eu n-am primit nicio avertizare. Am descărcat de pe cnet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.