Chrome respectă calendarul sau pregătește terenul înaintea Web Store-ului ?

Actualizare Google Chrome

Ieri am actualizat și eu Internet Browser-ul Google Chrome la cea de-a-8-a versiune a sa și nu știu de ce am impresia că mai presus de respectarea calendarului, această versiune a fost realizată special pentru a pregăti terenul Web Store-ului de aplicații, pe care îl vom putea gestiona direct din acesta.

Totuși, Google insistă pe tema actualizărilor spunând că a corectat diverse probleme de securitate şi stabilitate. Ne mai spune şi că a integrat în acesta un nou vizor de documente PDF construit mergându-se pe aceeași idee cu care ne-am obișnuit deja: „dacă securitatea acestuia este compromisă în vre-un fel, el este izolat în mod automat de către browser”; de altfel toate componentele cunoscutului Chrome au fost realizate în acelaşi mod.

Ceva artificii vizuale la noua versiune ? Nop ! Deloc ! Ah, ba da ! La „Despre Google Chrome” o să vezi că prefixul versiunii a trecut de la 7 la 8… Atât, nimic mai mult.

Notă: Imaginea originală a fost substituită în 06.02.2012

4 Comentarii

    1. pai era vorba ca-l scot si ei la sfarsitul lunii noiembrie, apoi la inceputul lui decembrie. Pana la urma s-au razgandit si l-au lasat pentru 2011. Acum isi bat capul mai mult cu Web Store-ul de aplicatii, cu Android, cu achizitionarea de companii mici si mijlocii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.