Logare în Windows XP, Vista și Windows 7 fără parolă

Am să-ți prezint în continuare cea mai simplă metodă de logare în Windows XP, Vista și Windows 7 fără parolă. Trucul constă în dezactivarea unei opțiuni, spre care ai acces dacă scrii în caseta RUN comanda următoare:

[php]control userpasswords2[/php]

Apoi apeși tasta Enter sau faci click pe OK:

1-logare_in_windows_fara_parolaOpțiunea despre care iți vorbeam se numește „Users must enter a user name and password to use this computer„. Faci click pe Apply, OK și repornești PC-ul (proces indicat în totalitate de săgețile din imaginea de mai sus).

6 Comentarii

    1. Simplu, majoritatea calculatoarelor pe care am lucrat, (cu win xp instalat), daca intrai cu safe mode, exista un cont de admin separat, care nu avea parola. Cu el faci multe. Mult succes.

  1. pe anumite calculatoare este setata parola pe administrator ..si creat un alt user dar cu foarte multe restrictii….
    debifand casuta din tutorial voi putea accesa windowsul ca administrator fara parola ?
    sau ce incerc eu sa spun este cu totul altceva ?

    1. Mda, ceea ce spui tu este cu totul altceva. Exista modalitati prin care parola administratorului poate fi resetata insa asta iti poate aduce foarte multe probleme daca pc-ul pe care ai resetat parola este cel de la birou, de exemplu.

  2. buna,ma intereseaza o chestie si sunt curioasa daca cima poate ajuta cumva.se poate intra pe un calculaator parolat intr un mod mai simplu fara sa stau sa instalez cine stie ce chestii etc?folosit windows home premium pe calc resp.multumesc si dc ma poate ajuta cnv raman datoare.sweet_lyly2002 e id ul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.