Comodo Antivirus: Soft antivirus gratuit pentru calculator

Dacă îți încredințezi securitatea calculatorului unui soft antivirus gratuit nu înseamnă că ești iresponsabil ori că sistemul tău va fi mai expus pericolelor decât dacă ai fi cumpărat una din soluțiile similare, comerciale. De altfel, în cele mai multe cazuri, diferențele dintre un antivirus gratuit și unul comercial sunt foarte mici. Totuși, unele persoane sunt de părere că un soft pentru care plătești își are viitorul asigurat și că, întrebuințând banii câștigați din vânzarea licenței, creatorul său va angaja cei mai buni specialiști pentru a-l dezvoltă și îmbunătății; nu, nu prea au nimic de-a face una cu alta și am să-ți explic și de ce.

COMODO Antivirus

În general, companiile creatoare de aplicații antivirus gratuite dispun și de suite de securitate complete pe care le vând celor ce necesită o astfel de soluție. Acum gândește-te puțin la ce ți-am spus. Bravo! Păi ai văzut că nu era greu să-ți dai seama că pentru a oferi un pachet de securitate trebuie să creezi și un antivirus pe care să-l incluzi în el pe lângă celelalte soluții ce-l formează ?!? În altă ordine de idei, compania creatoare nu prea are de ales: ori face un soft antivirus de calitate și-l include în pachet, ori n-are ce vinde!


Ei, acum vine o întrebare și mai simplă: dacă din suita comercială oferim gratis doar antivirusul, câștigam ceva ? Bravo! Iar ai răspuns corect ! Bineînțeles că avem numai de câștigat ! În primul și în primul rând ne facem cunoscuți și în acest mod avem ocazia să demonstrăm lumii întregi că produsul nostru este de cea mai bună calitate. În plus, putem profita de faptul că pe zi ce trece tot mai multe persoane migrează spre softul antivirus oferit de noi și folosim statisticile pentru a începe campanii de promovare capabile să ne asigure viitorul.

Acum hai să ne imaginăm că unul din clienții noștri vine și ne spune: „Știți, eu vreau un soft antivirus care să-mi protejeze registrul, să localizeze și imunizeze vulnerabilitate sistemului de operare și a aplicațiilor instalate în acesta s.a.m.d.” Ce facem noi în acest caz ? Iar ai răspuns corect ! Îi vindem soluția completă și în acest mod obținem și fondurile de care avem nevoie pentru a dezvolta, îmbunătății și promova produsele pe care le oferim.

A, da, bineînțeles că există și companii creatoare de soluții antivirus care-și continuă activitatea mulțumită donațiilor și sponsorizărilor primite, dar na, asta e alta mâncare de pește și cred că a venit momentul să revenim la subiectul inițial…

Comodo Antivirus

Comodo Antivirus este un  program gratuit pentru cei ce-i vor da un uz personal nu profesional (acasă nu la firmă), de către oricine, și care în acest momentul se bucură de încrederea a peste 30.000.000 de utilizatori din întreaga lume.

antivirus gratuit pentru calculator

Avem în fața noastră un program antivirus care ne permite să efectuăm analizarea sistemului în timp real, la cerere ori periodic. Chiar dacă este o soluție gratuită aceasta ne oferă siguranța pe email, monitorizează procesele și menține activ un serviciu de protecție proactivă care, atunci când detectează vreun fișier suspect ori observă că sistemul de operare suferă o modificare ieșită din comun, ne avertizează și ne oferă posibilitatea de a căuta mai multe informații referitoare la problema înregistrată pentru a ști ce măsuri trebuie să luăm.

Protecții oferite:

  • Protecție Antivirus și Antispyware.
  • Protecție proactivă (împotriva noilor tipuri de amenințări).
  • Protecție pentru atacurile provenite de la sit-urile vizitate ori prin postă electronică.

Comodo Antivirus rulează în Windows XP, Vista și Windows 7 în sisteme ce dispun de minim 128 MB de memorie RAM și minim 218 MB spațiu liber pe Hard Disk.

  Download Antivirus Gratuit Comodo

3 Comentarii

    1. In unul din laptopurile mele folosesc avast de aproape doi ani si niciodata n-am avut nici un fel de probleme. Bineinteles ca il „mai ajut” cu aplicatii terte. Da, Avast un antivirus foarte bun chiar daca are un consum de resurse ceva mai ridica (in comparatie cu AVG si alte solutii asemanatoare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.