Conversie și inscripționare fișiere video pe DVD-uri cu VSDC Free Video Converter

Adeseori, formatele video descărcate de pe Internet, sau unele DVD-uri nu se potrivesc cu nevoile noastre de a le reda pe diverse player-e sau dispozitive mobile, necesitând conversia lor în alte formate suportate. VSDC Free Video Converter este un program gratuit, deosebit de simplu de utilizat, ce oferă o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește conversia video și chiar editarea unui fișier video.

VSDC Free Video Converter - interfata

VSDC Free Video Converter reprezintă o soluție inteligentă, versatilă, suportând practic orice format video cunoscut. Interfața simplă face ca utilizarea sa să fie accesibilă oricărui tip de utilizator. Fie că doriți să convertiți  un DVD în format AVI, fie că doriți să creați un film QuickTime pentru a fi redat pe un dispozitiv Android, caracteristicile programului vă oferă o largă varietate de profile de conversie predefinite, cu posibilitatea de a le edita după preferințe, în cazul unui utilizator cunoscător.

Alături de formatele video populare ca AVI, QuickTime cu toate subformatele MOV, QT, MP4, M4V, programul are suport pentru MPEG, WMV, FLV, Matroska (MKV), formate specifice dispozitivelor mobile ca 3GP și 3g2, cât și pentru înaltă definiție ca H.264/AVC, AVCHD/MTS/M2TS, TOD/MOD, TS, etc.

VSDC Free Video Converter - editor profil

VSDC Free Video Converter oferă o serie de instrumente convenabile, precum: un video-editor integrat cu capabilități de fuzionare, divizare, sau tăiere clipuri video, precum și posibilitatea salvării unei porțiuni video în format GIF, sau creare de capturi. De asemenea, există posibilitatea de a exporta doar track-ul audio dintr-un film/videoclip.

 VSDC Free Video Converter - editor video

Mulțumită suportului deplin pentru procesoarele Core 2 Duo, Dual Core și tehnologii Hyper-Threading, VSDC Free Video Converter oferă o viteza de conversie de mare, păstrând în același timp o calitate video de excepție. Caracteristicile sale, alături de faptul că este gratuit și compatibil cu toate versiunile Windows, fac din VSDC Free Video Converter un posibil candidat la titlul de cel mai bun convertor video de pe piață.

Download

3 Comentarii

  1. Eu foloseam un program de conversie tot „Free Video Converter” se numeşte .
    Am fost destul de mulţumit de el . Dar atunci cînd converteam din Mp4 în AVI sunetul Rămînea în urmă .
    Să-l încerc şi pe acesta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.