Creează și restaurează un backup al tuturor Internet Browser-elor cu Hekasoft

În afară de Internet Explorer, browser-ul implicit al sistemului de operare Windows, fiecare avem și un alt browser favorit cu care navigăm pe Internet. Desigur, fiecare utilizator îl poate personaliza după bunul plac instalând extensii, addon-uri, și cel mai important avem bookmark-uri pentru un salt la pagina de web dorită. Însă nu de puține ori se întâmpla să pierdem tot, fie din cauza “căderii” sistemului de operare, nevoia de a reinstala Windows-ul din diferite motive, sau chiar doar a browser-ului. Desigur la reinstalare dorim ca totul să fie ca la început, adică să putem restaura browserul favorit așa cum l-am setat. Sunt softuri de backup & restore pentru majoritatea browserelor, dar dacă avem mai multe, Hekasoft Backup & Restore se dovedește a fi universal pentru toate browserele. Instalarea este simplă, se poate instala chiar pe alta partiție pentru a fi gata de rulare imediat după formatarea partiției C.

program de backup browsere

Primul pas, normal, este realizarea unui backup, iar din dropdown selectăm browserul căreia dorim să-i salvăm configurația. După cum se poate observa avem o listă destul de bogată.

backup setari Mozilla Firefox

La apăsarea butonului Start, va trebui să alegem destinația fișierului de backup, după care softul se va ocupa de restul:

salveaza fisier backup

se realizeaza backup

Pentru restaurare, nimic mai simplu, urmăm aceeași pași selectând Restore în loc de Backup.

Programul funcționează în toate sistemele de operare Windows, atât pe 32 biți  cât și pe 64 biți. Pe  lângă cele specificate pe pagina producătorului, adaug și funcționarea în Windows 8.

Download Hekasoft Backup & Restore

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.