Cum configurez modem-ul Huawei SmartAX MT882 ?

De curand, cineva m-a intrebat cum se configureaza modem-ul Huawei SmartAX MT882; modem oferit abonatilor serviciului Clicknet, oferit de Romtelecom. Nu mi-a fost foarte greu sa gasesc un manual de configurare a acestuia in site-ul inpc.ro, insa pentru acele persoane mai putin descurcarete, am decis adaugarea unui link, in acest blog.

Modemul Huawei SmartAX MT882 de la Clicknet

Configurare Huawei-SmartAX-MT882 ClicknetUrmand manualul, instalarea si configurarea acestui modem ADSL nu este deloc un proces complicat, insa daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa imi scrieti folosind formularul de comentarii atasat acestui articol. Daca doriti sa deschideti un port nou in acesta pentru a permite accesul unei aplicatii precum eMule, Ares, DCC+, ODC, StrongDC, etc., va recomand sa utilizati programul recomandat in articolul pe care il puteti citi daca faceti click aici.

Manual Huawei Smart AX MT882

9 Comentarii

 1. Buna sunt andrei si miam luat ip static…..toate bune(am observat ca am ip static deoarece nu mai mi se schimba cand dadeam rr la mode)dar cand sa pornesc un server de SA-MP nu merge.am incercat ceva portforwardin dar nu mai imi merge 192.168.1.1.MA PUTETI CONTACTA LA [email protected]

  1. Din pacate, nu ofer ajutor prin email. Daca revii cu detalii (ce vrei sa faci, ce ai facut, ce soft folosesti), probabil vom incerca sa te ajuta aici, in vazul tuturor celor care e posibil ca intr-o zi sa intampine aceeasi problema.

 2. Observ ca acest router are si port USB. Este posibil sa-l folosesc astfel:
  1 – leg un HDD la portul USB (dupa ce instalez driverele USB pentru router)
  2 – leg un router wireless la portul LAN (ii atribui manual o adresa IP)
  3 – accesez prin WIFI HDD-ul legat la portul USB (accesez direct adresa IP atribuita acestui router)

  Multumesc si astept raspuns. (probabil e SF ceea ce doresc eu :) dar merita testat)

 3. Buna
  Am un modem huawei mt882de la RTC cum pot sa selectez pe ip static pentru un sistem dvr.
  multumesc pentru ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.