Deschide fiecare folder intr-o fereastra nouă

Windows Explorer deschide toate folderele pe care le accesezi în aceeași fereastră, dar, dacă preferi, îl poți configura astfel încât să deschidă fiecare folder accesat într-o nouă fereastră. Pentru a face acest lucru, deschide Control Panel și accesează Appeareance and Personalization » Folder Options. În fereastra Folder Options, la Browse folders, bifează opțiunea „Open each folder in its own window„, apoi apasă butoanele Apply și OK pentru a salva noile setări:

Open each folder in its own window

Începând din acel moment, fiecare folder accesat se va deschide într-o fereastră nouă a Windows Explorer. Dacă vreodată vă răzgândiți, reveniți la Folder Options și bifați „Open each folder in the same window„, pentru a obliga Windows Explorer să deschidă noile foldere accesate în aceeași fereastră.

Dacă v-a plăcut acest truc și vreți să cunoașteți și alte trucuri asemănătoare, vă invit să accesați arhiva etichetei Trucuri Windows. De asemenea, pentru a nu pierde niciun truc nou, urmăriți pagina blogului pe Facebook.

2 Comentarii

  1. Acelasi lucru as dori sa aflu cum se face pentru Internet Explorer in Windows 7.
    Se stie ca in Windows XP, butonul de Internet Explorer din bara de jos daca apesi de 3 ori pe el se deschid 3 ferestre diferite iar in Windows 7 daca apas de 3 ori pe aceeasi icoana din bara de jos, practic mi se deschide, se inchide si din nou se deschide aceeasi ferestra de Internet Explorer. Ce setari trebuie facute pentru a crea si in Windows 7 aceeasi functie pentru butonul de Internet Explorer ca in Windows XP?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.