Cum o să arăt peste 20 de ani

„Bună Cristi. voiam să te întreb dacă există vre-un program căruia să-i dau poza mea şi el să-mi zică ce faţă o să am peste 20 de ani”.

Sincer vă spun că acest mesaj primit de la Anina din Bucureşti la email-ul de contact al blogului m-a pus puţin pe gânduri… Oare de ce vrea lumea să afle cum va arăta peste 20 de ani ?!? Să fie din cauza faptului că unele persoane se văd atât de frumoase acum şi sunt înfiorate de gândul că timpul le va transforma în bunicuţa scufiţei ?!? Pfu…  Nu răspunde că nu contează… Faza tare e că am găsit un site care încearcă să prezică aspectul ce-l vom avea peste 20 de ani:

1-Cum-o-sa-arat-peste-20-de-aniO chestie tare este selectarea de opţiunilor şi se pare că o persoană care se droghează îmbătrâneşte mult mai repede insa niciunde nu văd opţiunea „Traieşti in România – Da sau Nu. Totuşi, cum ştie site-ul ăsta că eu nu sunt o piţipoancă ce merge zilnic trei ore la sală şi una la masaj… la un salon de bronzat… la shoping… şi alte chestii asemănătoare unde ar trebui să suport un stres asemănător…

Întotdeauna am zis că Internet-ul e locul unde le găsim pe toate însă asta chiar e prea de tot! Fă click aici, urcă o poză, aşteaptă rezultatul şi… şi pune-te pe plâns… doar aşa îţi iasă mai multe riduri, îmbătrâneşti mai repede şi peste 20 de ani le scrii celor ce au făcut site-ul să le spui că au minţit, că în realitate eşti mult mai urâta.

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.