Jocuri pentru telefoane mobile

Am dat peste un site de unde oricine poate descărcă gratis programe şi jocuri pentru telefoane mobile a căror sistem de operare nu trebuie să fie neapărat Windows Mobile, chiar dacă eu am scris acest articol pentru utilizatorii acestuia.

Primul pas ce trebuie să-l facem imediat după accesarea sit-ului este alegerea şi configurarea dispozitivului mobil în fereastra urgentă care se deschide:

1-Jocuri-pentru-telefoane-mobileDupă ce am ales telefonul nostru din lista de categorii (1), alegem jocul (2) sau aplicaţia dorită apoi apăsăm pe butonul de download (3) pentru a descărca installerul .JAR (JAVA) în calculator, de unde, mai târziu îl vom transfera pe telefonul mobil pentru a realiza instalarea:

2-Jocuri-pentru-celularJocurile şi programele din Get Jar sunt compatibile cu o gamă largă de telefoane mobile aşa că e aproape imposibil să nu găsiţi ceea ce căutaţi dacă telefonul vostru acceptă instalarea de aplicaţii JAVA.

Link | Jocuri si programe pentru mobil

4 Comentarii

  1. dar cum ca mie mi-l da la 25,4 kilobiti jocul si cand il transfer in telefon nu-mi apare, pls help mee, am nokia 5230 nuron……

  2. dar cum ca mie mi-l da la 25,4 kilobiti jocul si cand il transfer in telefon nu-mi apare, pls help mee, am nokia 5230 nuron……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.