Cum poti afla parola unei arhive ZIP

Daca ai obiceiul sa descarci chestii de pe Internet cu siguranta ai avut ghinionul „sa te pricopsesti” cu macar o arhiva ZIP protejata a carei parola, fie nu ti-a fost usor sa o gasesti, fie „nu s-a lasat” gasita…

Appnimi ZIP Password Unlocker este o aplicatie gratuita cu care poti afla parolele arhivelor ZIP descarcate de pe Internet pentru a obtine in acest fel, accesul la continutul lor.

appnimi program de spart parole zip

Appnimi ZIP Password Unlocker te poate ajuta sa aflii parola unei arhive ZIP protejate prin doua metode: prin forta burta sau prin comparare (incercarea cuvintelor existente in dictionarul pe care-l include).

Partea interesanta a acestui soft, consta in faptul ca dispune si de o versiune ce nu necesita instalare; partea mai putin interesanta: pentru a-l putea rula trebuie sa ai Java instalat.

Cum poti afla parola unei arhive ZIP cu Appnimi

Dupa ce rulezi aplicatia, in tab-ul „Inputs”, la „Zip File”, indici arhiva ZIP a carei parola doresti sa o aflii.

Daca optezi pentru modul Forta Bruta, in tab-ul „Brute Force Attack” scrii literele, cifrele si simbolurile ce crezi ca pot compune parola.

In cazul in care preferi utilizarea dictionarului, mergi la „Dictionary Attack” si-i indici programului unde se afla dictionarul (de obicei, acesta se afla in C:Program FilesAppnimi ZIP Password Unlocker).

Parerea mea…

Programul e bun daca ai rabdare cu el… Mie, la primele cinci incercari, mi-a recomandat o parola care nu era sub nicio forma cea buna (o pusesem eu, deci stiam ce trebuia sa-mi arate).

Pe langa toate astea, folosirea devine enervanta si am sa-ti spun de ce: programul e suficient de tampit incat sa nu functioneze daca nu faci click pe butonul „Start” aflat in unul din ultimele tab-uri, Brute Force Attack si respectiv, Dictionary Attack.

Si da… as mai avea cate ceva de obiectat dar ma opresc aici inainte sa sterg articolul si sa renunt la publicarea lui; nu vreau sa fac asta; e posibil ca anumitor persoane sa le fie de folos aceasta aplicatie, care nu prea isi merita locul in acest blog…

Download Appnimi

4 Comentarii

  1. Buna,
    Am dpwnloadat un fisier cu o carte de pe net pentru care am trimis 2 sms:)) dragut, nu? unul pentru arhiva si unul pentru parola(cica?). Ideea este ca am arhiva si parola nu…
    Am incercat sa o sparg cu programul asta prin metoda Dictionary Attack, insa imi spune:” Unable to unlock using the given parameters”…ce ma fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.