Cum poți pune galeria deviantART în ecranul Start al Windows 8

Una dintre cele mai faimoase galerii de artă din spațiul virtual este deviantART. Nu cred că există utilizator care să nu fi apelat la vestita galerie, fie pentru personalizarea sistemului de operare, fie pentru a găsi ceva deosebit în galeria foto, wallpapere, grafică, etc. Pagina website-ului ne oferă o căutare în funcție de categorii, autori, popularitate, s.a.m.d., dar astăzi vă voi prezenta un program, care vă aduce galeria deviantART direct în ecranul Start al Windows 8.

PicTro: galeria deviantART în Windows 8

După cum v-ați dat seama, programul se numește PicTRO și pentru a-l instala vom proceda în căutarea lui apăsând combinația de taste Win+Q, vom selecta Store din lista de locații afișate în partea stângă a ecranului, apoi vom scrie în Search numele programului.

După instalare, programul expune galeria de pe deviantART împărțită pe categorii, permițându-ne să căutăm ceea ce ne interesează, punându-ne la dispoziție întreaga bază de date a site-ului.

PicTRO

În cadrul fiecărei categorii avem posibilitatea de a viziona un Slideshow în modul fullscreen, date despre autor și mai ales, putem partaja imaginea curentă prin e-mail, pe Facebook, Twitter sau să o descărcăm în SkyDrive. Trebuie doar să dăm click dreapta pe fotografie ca să deschidem bara programului. Din păcate, nu am găsit posibilitatea de a o descărca direct în calculator. Ciudat.

Descarcare în SkyDrive

Dacă știm numele unei imagini sau al autorului, o putem căuta direct în baza de date prin intermediul căsuței Search. La fel și pentru a ne expune realizările unui autor în particular.
Programul este valabil pentru ambele versiuni Windows 8, 32 și 64 biți în Windows Store.

Download PicTRO (Link pentru Internet Explorer)

2 Comentarii

  1. Pana de curand nu am auzit de voi,urmaream videotutorial.ro insa de cand v-am „descoperit”nu pot porni browserul fara sa va vizitez,sunteti buni iar tutorialele voastre sunt de 10+.VA MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.