Redimensionare imagini, adăugare watermark și partajare din meniul contextual: Cooltweak

Sarcinile de editare imagini pot fi destul de complexe când trebuie să redimensionăm, să adăugăm un watermark personalizat dacă întrebuințăm programe specializate precum Adobe Photoshop sau altele. Pentru sarcini simple, precum cele de mai sus, trebuie să apelăm la soluții tot la fel de simple. Cooltweak gestionează perfect această idee, și este proiectat pentru a face redimensionarea imaginilor și watermarking-ul direct din meniul contextual în Windows Explorer.

Cooltweak

De asemenea, vă permite să partajați fotografii pe Facebook, Twitter, Google+ și Picassa, fără să accesați un browser. Programul se integrează în meniul contextual click-dreapta din Windows, și vă permite să accesați totul, din sub-meniu, care este personalizabil. Cooltweak este vizibil numai când dăm click-dreapta pe o imagine.

Meniul contextual conține acțiuni predefinite, cum ar fi Open EditorResize, redimensionare predefinită sau particularizată, adăugare watermark și partajare pe rețelele sociale principale. După selectarea unei imagini, la click-dreapta, se va afișa submeniul cu opțiunile de editare:

Cooltweak optiuni de editare

Opțiunea Open Editor vă permite să personalizați setările aplicației meniul contextual în funcție de preferințele voastre. De exemplu, aveți posibilitatea să glisați elementele din meniul contextual în sus și în jos pentru a le repoziționa. Puteți crea chiar și grupuri, de exemplu, toate acțiunile de partajare sub un singur sub-meniu.

Cooltweak: Menu Editor

În oricare opțiune de editare avem, înainte de a o executa, posibilitatea de a previzualiza imaginea finală, un lucru deosebit de util.

Test settings

Pentru a ne pune “semnătura” pe o imagine, ca drept de autor, Cooltweak ne pune la dispoziție atât opțiunea text cât și imagine ca inscripționare, plus personalizare în ceea ce privește dimensiunea, poziția și repetarea pe fotografie selectată:

Adaugare watteramark  cu Cooltweak

În general, cred că CoolTweak este un program foarte util, scurtând substanțial timpul de prelucrare al unei imagini plus obstacolele partajării cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm frecvent. Cooltweak funcționează în toate sistemele de operare Windows de 32 sau 64 de biți.

Download Cooltweak

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.