Cum putem bloca accesul la orice program, fișier sau folder din calculator cu o parolă

WinGuard Pro este un program pentru Windows destinat a bloca orice fișier, folder sau rularea unui program, protejând în acest mod, toate datele personale cu o parolă. Programul poate proteja practic orice program instalat în calculator, indiferent de natura sa (browsere, playere multimedia, clienții de e-mail sau clienți de mesagerie instant.

pune parola oricarui program fisier sau folder

După instalare, la prima rulare va trebui să introduceți parola implicită: „letmein„, care se poate schimba ulterior pentru o securitate sporită. Interfața WinGuard Pro este simplă, secțiunea principală, Task Lock afișând diferite componente ale sistemului de operare Windows, care se pot bloca. Pentru acest lucru, trebuie bifată opțiunea Enable Task Lock.

WinGuard pro parolare aplicatii

În afara sarcinilor din lista implicită, aveți posibilitatea de a adăuga și alte caracteristici Windows pe care doriți să le blocați cu butonul Add Task. Protejarea datelor personale prin criptarea lor în standardul AES 128-bit poate fi făcută în secțiunea Encryption.

WinGuard pro parolare criptare folder

Programul are mai multe setări disponibile, inclusiv opțiuni pentru a opri WinGuard Pro pe un cont de utilizator specific, schimbarea parolei, etc. Pentru a beneficia de toate acestea, aveți posibilitatea de a utiliza WinGuard Pro în versiune trial- 60 de zile, ofertă de care dispuneți la instalarea programului.

WinGuard Pro face uz minim de resursele calculatorului, funcționând fără probleme pe toate versiunile de Windows, fără a afecta performanțele computerului.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.