Recuperare fisiere șterse accidental cu Wise Data Recovery

Ștergerea accidentală sau nu, a anumitor fișiere din calculator, poate provoca mari neplăceri atunci când ne dăm seama că, totuși, avem nevoie de ele. În astfel de cazuri, Wise Data Recovery, un program gratuit de recuperare fișiere, poate veni în ajutorul nostru, recuperând ceea ce dorim.

Dacă ați șters ori pierdut de curând fișiere ori documente importante, a căror pierdere permanentă ar putea deteriora relațiile dumneavoastră cu clienții, sau provoca pierderi financiare, pentru recuperarea lor vă recomandăm să apelați la un specialist în recuperări date. Dacă locuiți în România, vă recomandăm să apelați cu încredere la Bit DATA Recovery, care dispune de tehnologie avansată în recuperarea datelor pierdute inclusiv de pe Hard Disk-urile deteriorate. Îi găsiți pe site-ul www.recuperaridate.ro.

Wise Data Recovery

Practic, Wise Data Recovery poate recupera orice tip de fișiere șterse accidental sau pierdute în urma unei căderi de sistem, atât de pe Hard Disk (SSD), cât și de pe dispozitive portabile ca stick USB, SD-Card, etc.

Interfața deosebit de simplă nu va pune probleme nimănui, nici unui utilizator fără experiență. Procesul de scanare și recuperare este deosebit de rapid, fără erori. Singura condiție de îndeplinit este ca locația de recuperat să nu fi fost suprascrisă ulterior. Scanarea se poate face prin selectarea volumului dorit, din lista dropdown din partea stânga-sus, apoi click pe butonul Scan:

Wise Data Recovery Scanare

Pentru a ușura și scurta timpul de scanare, aveți posibilitatea de a crea un filtru în funcție de tipul de date pe care doriți să le recuperați: imagini (JPG, PNG, GIF, etc), conținut audio-video, o gama largă de tipuri de documente, arhive, sau date e-mail (PST, EML, MAB).

Wise Data Recovery oferă posibilitatea selectării fișierelor de recuperat, mai mult, va afișa starea fiecărui fișier în parte în coloana Recoverability. În funcție de această stare, puteți aprecia dacă un fișier merită sau nu, să fie recuperat. După selectarea fișierelor dorite, nu mai rămâne decât să dați un click pe Recover, apoi să alegeți locația de salvare a datelor.

Wise Data Recovery Scanare și recuperare finalizata

Programul este deosebit de blând cu resursele calculatorului, iar simplitatea în utilizare și compatibilitatea cu toate versiunile Windows, fac o alegere excelentă pentru recuperarea fișierelor șterse din calculator, sau de pe orice dispozitiv portabil de stocare date.

Download

2 Comentarii

  1. Că la tine nu a mers nu înseamnă că la noi nu au fost recuperate date și mi-e chiar ușor să-ți demonstrez. Dar cum îmi demonstrezi tu că imediat după zoso, ai șters din greșeală și „ca de obicei”, niște fotografii de pe SSD? Oricum, Digi24 sunt cei mai buni! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.