Cum se recupereaza orice fel de date cu Glary Undelete

În gama largă a programelor de recuperare date șterse sau pierdute din calculator, Glary Undelete ocupă un loc important, fiind un instrument de recuperare de date care suportă o mare varietate de sisteme de fișiere și oferă o interfață grafică foarte curată pentru a interacționa cu utilizatorii săi. Practic, Glary Undelete poate scana orice folder de pe computer, permițând căutarea elementelor ce trebuiesc recuperate, dar se poate lucra, de asemenea, cu dispozitive mobile ca stick-uri USB sau carduri de memorie.

recuperare date cu Glary Undelete

Glary Undelete suportă diverse tipuri de fișiere de sistem ca: FAT, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS + EFS. Alegerea locației de recuperare date se face selectând partiția respectivă din lista dropdown, procesul de scanare începând ca un click pe butonul Search.

Odată ce procesul de scanare a ajuns la final, fereastra principală prezinta numele fiecărui fișier găsit, împreună cu statutul de recuperare, calea originala, dimensiunea, tipul și ultima modificare. Un panou de previzualizare este de asemenea disponibil, foarte util atunci când se recuperează imagini.

Pentru a scurta timpul de recuperare și implicit consumul de resurse, programul oferă posibilitatea creării de filtre în funcție de tipul fișierelor căutate. Motorul de recuperare este într-adevăr eficient, însă ca la orice soft de recuperare, timpul își spune cuvântul. Acest lucru însă, nu va împiedica performanța sistemului.

Glary Undelete este compatibil cu toate versiunile Windows, chiar dacă acest lucru nu rezultă din specificațiile producătorului.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.