Cum se activeaza DreamScene in Windows 7

Cei care utilizează sistemul de operare Windows Vista, nu pot să nu remarce minunata caracteristică nativă a acestuia, anume DreamScene. În Windows 7 nu mai găsim această caracteristică, însă se poate activa atât manual (mai complicat), cât și cu ajutorul unui mic program Windows 7 DreamScene Activator.

În principiu, programul va adăuga două librării dinamice (DLL) în folderul de sistem, fișiere necesare funcționării efectului DreamScene, plus modificările de rigoare în registrul Windows. După extragerea arhivei descărcate, va trebui să rulați fișierul executabil cu drepturi de administrator (Run as administrator).

cum se activeaza dreamscene in Windows 7

Tot ce aveți de făcut este să dați click pe Enable DreamScene, se va reporni Windows Explorer, în continuare aveți nevoie de fișiere video MPG sau Wmv create special să ruleze în buclă (loop). Acestea se găsesc din abundență pe Internet în special pe dreamscene.org, deviantart, etc. Odată obținut fișierul respectiv, aveți posibilitatea de al aplica pe desktop ca pe orice altă imagine de fundal, click dreapta, Set as wallpaper.

În cazul în care nu mai doriți efectul DreamScene, rulați din nou programul și dezactivați-l, Disable DreamScene. Windows 7 DreamScene Activator poate fi rulat în toate versiunile Windows 7 pe 32-bit si 64-bit

Windows 7 DreamScene Activator

2 Comentarii

    1. Virus Buletin spune ca nu-i problema. O sa cer ajutor si celor de pe http://www.faravirusi.ro. E posibil totusi ca a-squared sa-l interpreteze ciudat. In plus, bloguri precum Genbeta (cel mai citit blog de tehnologie in Spaniola, spune ca e ok. Acuma nush. Merci oricum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.