Program de sortat fisiere | Digital Janitor

Digital Janitor este un program de sortat fișiere, dezvoltat de un programator român, care ne poate fi de folos pentru a organiza, de exemplu, folderul în care obișnuim să salvăm fișierele descărcate de pe Internet. Pentru a sorta fișierele din calculator folosind acest program, în primul rând va trebui să stabiliți cele două foldere, cel al cărui conținut va fi sortat și destinația în funcție de regula creată: după tipul extensiei, denumire, sau dimensiune.

program de sortat fisiere - Digital Janitor

Adăugați apoi regula de sortare, Add rule, iar dacă folderul conține subfoldere pe care de asemenea, doriți să le sortați, bifați opțiunea respectivă (stânga-jos). Apăsați Sort, după care, în scurt timp, veți avea mesajul de confirmare al executării acțiunii.

Regulile create pot fi salvate, șterse sau reîncărcate la o nouă utilizare a sortării cu aceeași parametri. Digital Janitor este capabil de a sorta biblioteca muzicală în funcție de artist, numele albumului, titlul melodiei, etc. De asemenea, acțiunea de sortare se poate executa automat la intervale bine stabilite, zilnic, săptămânal, la o anumită oră. Automatizarea procesului de sortare se poate aplica instantaneu, după regulile stabilite, în funcție de extensie, denumire, tip. Aceste caracteristici le puteți găsi în bara superioară a opțiunilor.

Download Digital Janitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.