Cum se activează Windows

Microsoft oferă de mult timp spre testare versiunea Enterprise a sistemului de operare Windows 7, varianta trial 90 de zile. De asemenea, mai oferă tot în versiune trial de 30 de zile, celelalte versiuni de Windows 7 prin portalul Digital River.

Însă, tot Microsoft oferă posibilitatea reactivării perioadei trial (rearm) de patru ori în cazul versiunii Enterprise și de 3 ori în cazul celorlalte versiuni de Windows 7. Pentru a afla numărul posibil de reactivări, în căsuța Run (Win+R) tastați:

Cum se activeaza Windows: Numar rearmari

Pentru a avea posibilitatea de a reactiva perioada trial, va trebui să verificați în registrul Windows o anumită valoare. Deschideți o căsuță Run, în care taestați: regedit. Se va deschide editorul de registru, unde veți naviga în locația:

HKEY_LOCAL_MACHINE » SOFTWARE » Microsoft » Windows NT » CurrentVersion » SoftwareProtectionPlatform

În partea dreaptă localizați cheia SkipRearm, care va trebui să aibă valoarea 0 (zero). Dacă are valoarea 1, click dreapta pe ea, Modify și modificați valoarea în zero.

skip rearm windows registry

Reporniți sistemul ca schimbarea să aibă efect, apoi deschideți o linie de comandă CMD, în care tastați:

slmgr -rearm

Veți fi notificați de reușita procesului, urmând iarăși o repornire a sistemului de operare și implicit reînnoirea perioadei trial, încă 30 de zile, sau 90 de zile în cazul versiunii Enterprise.

reactivare trial

În acest fel puteți beneficia 450 de zile de trial pentru Windows 7 Enterprise, sau de 120 de zile a celorlalte versiuni Windows 7. Reactivarea o puteți face în ultimele 2-3 zile ale trialului.

8 Comentarii

  1. salut cand intru in fisierele alea sa schimb valoarea 1 la care trebuie sa schimb?
    dupa ce ajung sa scriu slmgr -rearm imi apare ceva cu conexiunea la internet si apoi imi scrie acces denited ma puteti ajuta?

  2. Eu propun o metode mai putin ortodoxa… Eu de exemplu folosesc un activator care imi activeaza definitiv windowsul.Si in plus este foarte usor de folosit.Cine doreste link-ul contactati-ma pe e-mail(vicky.iatc***@****)

    1. Am modificat acest mesaj dintr-un simplu motiv. Pe acest blog nu incurajam pirateria. In fond, cei care vor libertate si li se pare incorect pretul unei licente Windows sunt incurajati sa treaca la Linux.

    1. Merge, dar nu e o metodă legală. În plus, și fiindcă tot aduci mai mereu vorba de religie, e ca și cum l-ai fi furat. Ai grijă, Isus te privește! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.