Program de modificat poze | PhotoInstrument

Nu puteam sa nu va vorbesc despre acest program de modificat poze deoarece pe mine, pur si simplu m-a impresionat prin cantitatea functiilor pe care programul le pune la dispozitia noastra pentru a putea modifica pana si cel mai mic detaliu. Probabil am iesit mai aiurea in unele fotografii sau pur si simplu imaginea cuprinde persoane sau obiecte care ar fi mai bine sa dispara. Indiferent de caz, programul este capabil sa realizeze modificarile necesare pentru a ne oferi cel mai bun rezultat in cel mai usor mod posibil.

PhotoInstrument: program de modificat poze.

program de modificat poze - PhotoInstrument

Interfata intuitiva care ne usureaza localizarea butoanelor prin intermediul carora putem aplica filtrele necesare este una din principalele caracteristici care mi-au atras atentia in mod deosebit. Dupa cum puteti vedea, putem modifica saturarea, luminozitatea si gama imaginii aflate in procesul de editare. Cat despre rezultate, „o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte”:

inainte si dupa editare

Impresionant, nu?!? Totusi, nu toate vestile sunt bune… si spun asta deoarece programul nu este gratuit insa ne permite sa-l folosim in modul demo, mod care ne lipseste de posibilitatea de a salva poza modificata in format JPG. Insa nu cred ca este o problema majora daca tinem cont de cantitatea de programe gratuite ce ne permit convertirea imaginilor fara a pierde in calitate.

Chiar daca nu este un convertor, eu folosesc programul Gimp – despre care puteti afla mai multe detalii daca faceti click aici – cu care deschid imaginile ce vreau sa le transform, iar mai apoi le salvez in formatul ce imi ofera maxima calitate; formatul PNG.

Programul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, si il puteti descarca folosind butonul de download de mai jos.

Link | Download PhotoInstrument

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.