Cum se adaugă Dropbox (sau orice alt folder) în Libraries (Biblioteci)

Nu cred că are rost să vă amintesc părerea mea despre Dropbox având în vedere că v-am vorbit despre el ori de câte ori mi s-a ivit ocazia așă că voi trece direct la subiect; vă voi arăta cum puteți să-i creați în Libraries, propria bibliotecă, așa cum poate fi observat în imaginea de mai jos:

1-cum_se_adauga_dropbox_folder_in_biblioteci_librariesAvând Dropbox instalat și configurat în calculator, deschidem Libraries și creăm o bibliotecă nouă (cu click pe „New library„) căreia îi vom da fie numele serviciului:

2-creare_biblioteca_noua

După crearea bibliotecii, facem click-dreapta pe aceasta și alegem Properties în meniul contextual. În fereastra de proprietăți facem click pe „Include a folder…” și alegem folderul Dropbox:

3-include_a_folder_librariesUn click pe „Apply” și altul pe „OK” vor fi suficiente pentru a avea începând de acum acces la Dropbox, direct din Libraries:

4-cum_se_adauga_dropbox_folder_in_biblioteci_librariesVreți să adăugați în Libraries alt folder decât cel al Dropbox ?!? Nicio problemă! Procedura este aceeași!

Mai multe despre Dropbox…

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.