Curata-ti calculatorul de Spyware, cu Spyware Terminator !!!

Calculatorul tau este infectat cu Spyware ? Ti-ar placea sa aflii raspunsul si in cazul in care acesta este afirmativ, sa poti realiza rapid o devirusare ? Da ?!? Atunci trebuie, neaparat sa probezi Spyware Terminator !

1-curata_calculatorul_de_spyware_cu_spyware_terminatorSpyware Terminator ofera trei tipuri de scanari si anume: scanare rapida, scanare completa si scanare personalizata. Dupa realizarea analizei, in cazul in care a fost detectat un fisier infectat, programul iti va oferi posibilitatea sa trimiti amenintarile in carantina, sa le elimini imediat sau dupa urmatorul restart.

Protectie in timp real

Pentru a evita o noua infectare a sistemului, Spyware Terminator pune la dispozitia noastra un modul, care ofera calculatorului protectie Anti-Spyware in timp real si pe langa asta, monitorizeaza atent cele mai expuse aplicatii / fisiere / caracteristici ale sistemului pentru a asigura maxima protectie datelor noastre (ex: serviciile Windows, lista de startup, fisierul hosts, etc).

Fiind compatibil atat cu sistemele de operare Windows de 32 cat si cele de 64 biti, gratuit, eficient, compact, usor de utilizat si suficient de intuitiv incat sa poata fi manipulat chiar si de catre persoanele mai putin experte in ale calculatoarelor; nici nu este de mirare ca Spyware Terminator a depasit, in momentul de fata, 32 milioane de utilizatori in intreaga lume.

Download Spyware Terminator

7 Comentarii

  1. @ForWindows:disqus sa iti zic dc? pt ca daca vrei sa dai scanare rapida sau flash scan nu o sa poti si nu dispune de protectie in timp real versiunea gratuita la malwerbytes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.