De ce scade intensitatea (volumul) sunetului în Winamp, atunci când mă joc sau vorbesc pe Skype ?!?

Intensitatea (volumul) sunetului aplicației Winamp (sau a oricărui alt program multimedia), scade pentru a ne permite să fim atenți la conversația avută prin intermediul unui joc sau aplicații cu funcții VoIP. Această caracteristică, vă rog să mă corectați dacă greșesc, a fost implementată pentru prima dată în Windows 7 și poate fi dezactivată sau personalizată foarte simplu.

Click-dreapta pe difuzorul de lângă ceas » Sounds:

De ce atunci când mă joc / vorbesc pe Skype, scade volumul sunetului in Winamp

În Sound, mergem la Tab-ul „Communications„:

Counds » Communications » Do nothing

Ajunși aici, vom avea posibilitatea să decidem acțiunile pe care dorim să le realizeze Windows atunci când detectează că o aplicație cu funcții VoIP urmează a fi utilizată, bifând caseta pertinentă acestora.

2 Comentarii

  1. Ce articol de nota 1,Skype Company si celelalte programe de comunicatia virtuală,initializează aceasta functie,pentru o convorbire vocala buna,iar Yahoo Messenger cand doresti sa comunici prin webcam,Yahoo nu inchide sunetul din PC.Mai schimba si tu interferata(desinul)site-ului pt nu este performant!

  2. A fost ideea mea, am avut nevoie de acest articol pentru ca atunci cand jucam ceva, nu mai auzeam la un nivel inalt. Dar pentru unii este eficient articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.