Descarcă gratuit programul de optimizare Ashampoo WinOptimizer 2012

Dorința oricărui utilizator este de a rula calculatorul la maxime performanțe. Acest lucru este posibil prin efectuarea de diverse trucuri și prin rularea unor programe de întreținere, dar asemenea programe de regulă sunt comerciale. Vă propun spre testare un program comercial, Ashampoo WinOptimizer, similar renumitului TuneUp Utilities dar pe care îl puteți obține gratuit acum sub forma unei oferte promoționale. Este un fel de CCleaner, dar mult mai avansat și mult mai bogat în unelte de optimizare, opțiuni, programare automată, etc. După descărcare, în cadrul instalării selectați Custom install și lăsați să vă facă doar iconița pe desktop, dacă doriți acest lucru.

Ashampoo WinOptimizer 2012

Tot în cadrul instalării aveți propunerea de a achiziționa versiunea Premium, dar cred că nu este necesar să faceți acest lucru deoarece, imediat după ce programul a fost instalat, se va deschide în browser o pagină unde va trebui să vă înregistrați cu datele personale, urmând ca serialul de activare să vă parvină prin e-mail.

Ashampoo WinOptimizer 2012 activat

La prima rulare va porni automat analiza sistemului, având diverse opțiuni de optimizare rapidă. După ce programul și-a îndeplinit sarcina inițială, puteți trece la setarea personalizată a întreținerii.

Personalizare Ashampoo WinOptimizer 2012

Programul are mai multe module grupate pe secțiuni în partea de jos a interfeței principale pentru o mai ușoară navigare:

Module Ashampoo WinOptimizer 2012

În multitudinea de secțiuni găsim și Tweaking, loc în care unde putem regla comportamentul diferitelor componente. Dacă nu vă convine ce setări sau trucuri ați făcut, puteți reveni la starea inițială făcând un Restore din modulul Backups, aflat în bara de jos a programului:

Backups Ashampoo WinOptimizer 2012

Ashampoo WinOptimizer poate fi programat să ruleze automat, zilnic sau săptămânal, într-un interval orar când știm că nu avem de lucru la calculator.

Programare Ashampoo WinOptimizer 2012

După o analiză sumară și bineînțeles un test, am tras concluzia că poate înlocui cu succes CCleaner, apropiindu-se mult de vestitul TuneUp Utilities. Oferta este limitată în timp, grăbiți-vă!

Download Ashampoo WinOptimizer 2012

9 Comentarii

  1. Salut Cristian ! Multumesc mult ! Insa am o nelamurire.Sunt un impatimit al optimizarilor.
    Are vreo problema daca am instalate 3 programe diferite de optimizare in acelasi timp ?, rulandu-le periodic ?(Ashampoo asta, Advanced System Care Si Glary utilities).
    Ma gandesc poate au a face, gen 2 antivirusuri in acelasi timp.
    Toate bune!

    1. Este practic inutil să le foloseși pe toate. Îți consumă resurse de pomană, în afara faptului că s-ar putea să intre în conflict. Sfatul meu, alege unu, recomand Ashampoo, și îl programezi pe întreținere automată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.