VPN gratuit pentru Hulu, Netflix, Pandora, etc.

Știm cu toții că pentru a accesa anumite site-uri americane, Hulu, Netflix și Pandora de exemplu, trebuie ca site-ul respectiv să ne localizeze ca fiind din SUA. Așa cum s-a mai spus de multe ori, schimbarea identității și a locației se poate obține în mai multe moduri. O posibilitate VPN (Virtual Private Network) ne este oferită de TunnelBear, un program cu o interfață cât se poate de simplă și o instalare la fel, fără probleme. Pentru a putea folosi TunnelBear este necesar să completăm un mic formular cu datele personale, apoi să ne logăm.

TunnelBear

După instalarea programului facem click pe butonul ON, iar în micul ecran virtual va fi afișată starea conexiunii. Altă opțiune este alegerea locației între US și UK.

Conexiune VPN cu TunnelBear

Un mic neajuns, după cum se poate deduce și din imaginea de mai sus, sunt cei 500 MB de trafic lunar. Dar putem primi încă 500 MB prezentând-ul prietenilor noștri de pe Twitter:

Tweet now

Făcând un test al conexiunii VPN am observat că, spre deosebire de alte programe de acest gen, încărcarea unei pagini web se face la fel de rapid ca și cu IP-ul real. Programul poate fi rulat în toate versiunile de Windows (32 sau 64 biți), Mac OS X ori Android. Pentru Windows 8 există o versiune Beta, dar funcționează și versiunea stabilă.

Download TunnelBear

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.