Descarcă gratuit unul dintre cele mai bune programe comerciale de convertit fișiere video!

Deoarece acest tip de promoții le public în mod normal pe Google+, special pentru cei care mă urmăresc, iată încă un motiv pentru care ar trebui să mă adaugați cât mai curând în cercuri!

Gata, mi-am făcut publicitate așa că haideți să revenim la subiect! :) Ei bine, după cum spuneam și în titlu, aveți ocazia să obțineți unul dintre cele mai bune programe comerciale de convertit fișiere video, gratis! Promoția ține până pe 12 August 2012 și a fost lansată cu ocazia Jocurilor Olimpice de vară, ce se vor desfășura la Londra. Dar motivul contează mai puțin…

uRex Video Converter Platinum Gratis!

Consider că uRex Video Converter Platinum este unul dintre cele mai bune programe de conversie a fișierelor video din următoarele motive:

Transformă oricare din următoarele tipuri de fișiere:

 • AVI, MP4, DivX, MPEG, H264, WMV, MKV, MOV, VOB, ASF, DV, 3GP, HD VOB, HD MKV, HD TS, HD AVI, HD MPEG, HD MP4, HD ASF, HD WMV, HD MOV. 

În oricare din următoarele tipuri de fișiere:

 • AVI, MP4, DivX, MPEG, H264, WMV, MKV, MOV, VOB, ASF, DV, 3GP, HD VOB, HD MKV, HD TS, HD AVI, HD MPEG, HD MP4, HD ASF, HD WMV, HD MOV. 

Pe scurt, cam tot ce ar putea avea nevoie un utilizator atunci când vine vorba de convertirea unui fișier vide în unul compatibil cu oricare dintre următoarele dispozitive: AndroidiPod, iPod classic, iPod touch, iPod Nano,Phone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4iPad/iPad 2, Apple TV,Sony PSP, PS3, Microsoft Xbox, Wii, Nokia, Motorola, Sony Ericsson și Blackberry.

Pentru a profita de promoție, faceți click aici înainte de 12 August 2012! Și bineînțeles, nu uitați să mă urmăriți pe Google+! Mai mult, ieri am mai anunțat trei programe comerciale ce pot fi văzute doar de către persoanele pe care le am în cercuri!

12 Comentarii

  1. @h5, n-am uitat! Ai uitat tu să citești articolul :) Scrie clar acolo „Pentru a profita de promoție, faceți click aici…” :)

 1. Programul acesta inca nu l-am incercat ca asa de mult seamana intre ele parca zici ca sunt facute de aceasi echipa, fiecare zicand ca este cel mai iute echipat cu ultimele fainasaguri . Aveam instalat pe PC atitea la un moment ca nu le puteam numara , si unul nu convertea subtitrarea cum trebuie, altul lent ca melcul, celalalt nu avea 16:9 sau termina desincronizat si pixelat .Si daca un program nu stie hardware acceleration ajutat de procesorul grafic iese din cursa .
  2 programe au indeplinit conditiile , Format Factory si WinAvi-all .
  Eu convertesc filmele in 16:9 pe stick ca sa pot bucura de ele apoi pe TV pe toata diagonala .Sper ca si acest program sa stie aceste lucruri.
  PS : Daca tot veni vorba de conversie , va probun 1 noutate .
  Incercati sa vaceti cu urmatorul program filmuletul propriu si convertit in formatul dorit ! Urmariti tutorialul pe site .
  http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/cliplets/index.aspx

 2. Buna ziua tuturor
  Exista un program cu ajutorul caruia sa pot converti un film standard (poate camrip,ts,in general de slaba calitate)in hd-mkv?
  Fiind la inceput de drum,intreb si eu de curiozitate.Multumesc anticipat.

  1. Poti convertii orice film dintr-un format in altul , deoartece numai containerul( vezi wikipedia ) filmului se schimba prin conversie , dar calitatea filmului nu se imbunatateste , si va avea eventual extensia AVI , MKV , WM ,3GP , etc , si o poti reda in viitor cu orice player care suporta extensiile in care ai convertat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.