Organizează-ți programele din System Tray, folosite frecvent

Lucrul care dintotdeauna mi-a plăcut cel mai mult la sistemele de operare Windows e numărul de aplicații create special pentru ele. De la aplicații de design grafic până la cele de hacking, se pare că Windows dă totul la toate categoriile urmând ca mai târziu să apară versiuni, alternative sau aplicații similare pentru celelalte sisteme de operare existente (e drept, mai există și mici excepții dar, după cum tocmai am spus, sunt „excepții”).

Organizeaza programele din  System Tray pe Categorii

Aplicația despre care vă voi vorbi astăzi și a cărui aspect îl puteți observa în captura de mai sus, vizează personalizarea sistemelor de operare Windows într-un mod diferit de ceea ce ne-am obișnuit să vedem în această categorie care în general găzduiește doar teme, widget-uri și wallpapere. Ei bine, după cum vă spuneam, nu este cazul…

Gomigo se ocupă doar de aplicațiile din System Tray facilitându-ne organizarea acestuia pe meniuri interactive, special create pentru a ne oferi un acces rapid la aplicațiile de care avem nevoie în funcție de categoria din care fac parte.

adaugarea unui element nou in lista

După cum puteți observa, Gomigo își plasează propria sa iconiță în System Tray și le grupează pe celelalte într-o listă împărțită fie pe elemente individuale, fie pe meniuri ce cuprind o anumită categorie de programe. De asemenea, în putem crea oricând un element nou în fiecare meniu-categorie pentru avea un System Tray cât mai curat posibil.

Gadwin adaugat in System Tray

Gomigo este gratuit (dacă administrăm cu el până la 50 de item-uri) și poate fi utilizat în momentul de față pe Windows XP, Vista, Windows 7 și Windows 8. Dacă se depășesc cele 50 de elemente administrate cu ajutorul său, este necesară plata unei licențe de 1,79€ care include și actualizarea la următoarele versiuni. Singura chestie care nu-mi place la el e culoarea icon-ului. Aș fi preferat un icon alb, la fel ca celelalte iconițe ale sistemului. Dar deja am început să vă vorbesc despre capricii strict personale…

Download Gomigo | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.