Un program de făcut screenshot-uri (capturi de ecran) „de revistă”!

Și pe bună dreptate am ales acest titlu dat fiind protagonistul acestui articol, Screenpresso. E vorba de un program gratuit de făcut screenshot-uri (capturi de ecran) incredibil de reușite!

Program de facut screenshot-uri / capturi de ecran

Programul trebuia neapărat prezentat dar eu nu prea aveam chef de scris, iar adevărul e că ar fi fost foarte multe de spus despre tot ceea ce putem face cu el. Așa că a trebuit să găsesc rapid o soluție… și am găsit! Uite-o:

Ceea ce nu v-am spus încă e că programul acesta nu l-am visat și nici n-a căzut din cer. Mă rog, să spunem că s-a întâmplat ceva asemănător datorită lui Bogdan care a scris acest articol. Altfel nu văd cum ar fi pomenit @flutike de el chiar aici… Așa că, le mulțumesc amândurora! Good job!

Download Screenpresso

13 Comentarii

 1. Sincer sa fiu il stiu de ceva timp si un singur lucru nu mi-a placut la el si anume timpul de pornire atat atunci cand il rulezi fara sa il instalezi cat si atunci cand este instalat.

   1. Timpul initial de pornire a softului,la asta m-am referit.Din momentul in care ai accesat executabilul/scurtatura pana in momentul in care ruleaza efectiv.

  1. Programele portabile totdeauna vor porni mai lent ( si la mine , dar depinde si de hardware , viteza stickului , cu ce program s-a virtualizat ,s.a.m.d ) deoarece ruleaza in mod virtual , si tot ce este virtual e mai lent .Ce sa spun de pornirea lui PS portabil !?

   1. Desigur ca da dar dupa cum am specificat in postarile anterioare chiar si instalat are un timp de incarcare destul de mare cat sa ma jeneze.

 2. Problema remediata.Desi porneste si aceasta versiune un pic greoi.
  Era vorba de o versiune anterioara care avea aceasta hiba.

  1. Mno ca să vezi. Chiar mă întrebam unde-i „buba”. Eu îl am setat în startup delayer printre ultimele (inclusiv după Dropbox și alea-alea) și tot era gata destul de repede dar i-am scos delay-ul și era „ready to use” inclusiv înaintea altor programe precum Firefox sau Chrome.

 3. salut, te rog frumos daca este posibil sa imi spui si mie pentru un windows 7 care este cea mai buna protectie?Pentru ca am un leptop acer512mb, 4 gb memory si e plin de virusi sau ceva de genu.Cu toate ca am instalat, i0bit malware, zone alarm,ad-adware(la astea zice k nu mai am licenta, pentru ca inainte erau free si a venit un mesaj pe leptop spunand ca a aparut o versiune noua si e gratis si eu crezand am instalat),advansced sistem care 5 si avira, astea 2 gaseste virusi si fisiere ascunse dar nu rezolva nimic. multumesc anticipat o seara placuta

  1. In primul rand sa nu ai 2 antivirusuri principale , care folosest zilnic ,instalate pe calculator caci intra in conflict unul cu celalalt . Hotarestete ca pe viitor cu care vrei sa rulezi istalat pe calculator .
   Eu folosesc Avira ,nu ma dezamagit de 1 an ,dar lista cu bunatati e mare .
   Am auzit lucruri bune de noul Panda . Pe un stick poti instala mai multe altele care o rulezi lunar sau ori de cate ori vezi ceva suspect la calc .Portabile recomand Malverbytes , Dr.WebCureit ,Clamwin , True Sword
   http://www.pendriveapps.com/software/portable-antivirus-firewall/
   Dar inainte de asta trebuie sa cureti calculatorul cu 1 rescue disk in safemod sa nu ai ramasite .
   Daca ai stickuri sa folosest si un Autorun blocker care pe viitor nu lasa nici un virus sa se autoexecute , Autorun Eater , Panda USB Vaccine , etc. Sfaturi ar mai fii cu nemiluita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.