UltraSlideshow Lite este unul dintre cele mai simple programe de făcut slideshow-uri

Am aflat de el chiar astăzi și deoarece este unul dintre cele mai simple programe de făcut slideshow-uri cu care am avut de-a face, am zis că merită să vă vorbesc și vouă despre el.

Program de făcut slideshow-uri

UltraSlideshow Lite este un program gratuit care ne pune la dispoziție toate instrumentele de care avem nevoie pentru a crea slideshow-uri în flash, html sau xml; formate mai mult decât suficiente pentru a partaja prezentările online sau offline.

Fiind vorba totuși de versiunea gratuită a unui software comercial, UltraSlideshow Lite are anumite limitări. Prima, mai puțin importantă ce-i drept, afectează formatul pozelor și imaginilor admise la inserare obligându-ne să folosim doar fișiere jpeg.

ultraslideshow

Ce-a de-a doua limitare e… ceva mai neplăcută… Ea vizează formatul fișierelor audio ce vor fi incorporate în prezentări și mai mult ca sigur va trebui să apelăm la o aplicație de conversie multimedia deoarece singurul format pe care îl admite este wav!

N-ați auzit de el prea des, așa-i? Tocmai de asta spuneam cele de mai sus… Dar, cam atât cu veștile neplăcute iar dacă nu considerați un impediment faptul că va trebui să apelați la conversia melodiilor înainte de a le folosi, atunci merită să aruncați o privire peste UltraSlideshow Lite.

Download UltraSlideshow Lite | via

5 Comentarii

 1. Că tot veni vorba de imagini. Țin minte parcă acum câteva zile a postat cineva pe nib.ro un comentariu cu o galerie de wallpapere. Știi cumva care este acel link?! Pe moment nu l-am dat importanță dar acum aș avea nevoie de ele.

  1. N-am idee. Am căutat acum și printre comentarii dar nu reușesc să găsesc acel comentariu. Îți mai amintești ce a mai scris pe lângă link?

   1. Erau niște wallpapere cu imagini din jocuri sau așa ceva. Erau postate undeva tot pe un site despre tehnologie. Altceva nu-mi mai amintesc. Dar nu e nici o problemă, nu trebuie să îți irosești timpul pentru mofturile mele.

 2. Nu vrea sa fiu carcotas dar am citit undeva ca la prezentari formatul flash nu este la moda . Asa ca , iarasi vin cu preferatul meu – Bolide slideshow creator –
  Daca vrei postari pe Youtube cu muzica este ideal ptr.ca este free , simplu , are portable versiune , face MKV si AVI , interfata frumoasa , Nu are pixelatie ( mai ales in mkv ) si tremurici suparator cum am vazut la alte programe chiar comerciale . Mai stie si pan & zoom , iar conversia unui clip de 6 min cu fullHD ocupa numai 50-60 Mb , alte programe scoteau la triplu sau mai mult .Si text se poate insera pe imagini .
  http://slideshow-creator.com/
  Cateva am facut si eu , daca-ti place muzica chill savureaz-o cu placere .
  https://www.youtube.com/watch?v=wnKLOlFuELo
  http://pintubest.com/flutike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.