DogFight 2: joc online cu avioane

DogFigh 2 este un joc online cu avioane perfect pentru a reduce la zero productivitatea unei zi de muncă la birou. Atunci când îl joci e imposibil să nu devii melancolic și să nu ți se facă dor de acele jocuri asemănătoare lui ce însoțeau terminalele Nokia 3310, 3330, etc. Îți mai amintești ?

DogFight 2

DogFight 2 este un joc realizat în flash ce poate fi jucat direct din browser ( Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, etc.) fără a necesita instalare.

DogFight 2 este perfect pentru acele persoane care se plictisesc la birou ori la scoală și s-au plictisit de ceea ce au cunoscut până în momentul de față. DogFight 2 ne tele-portează într-o luptă pe viaţă şi pe moarte din care întotdeauna va scăpa cel mai dibaci și rapid pilot.

Pentru a controla avionul utilizăm săgețile tastaturii iar atacul îl realizăm prin intermediul tastelor Space (foc mitralieră) și Control (bombardament). Una din chestiile care mi-au plăcut cel mai mult la acest joc: faptul că ne permite să rotim avionul la 360º și să realizăm zboruri rase cu pământul.

În fine… e imposibil să descriu în cuvinte experienta unică pe care o trăiești atunci când îl joci așa că te invit să-l probezi cu prima ocazie care ți se ivește; e imposibil să nu-ți distragă atenția preț de câteva minute dacă ești pasionat de jocurile cu avioane simple, ale căror misiuni sunt aproape imposibil de dus la bun sfârșit fără să te enervezi. Distracție plăcută și… fi atent când intră șeful ! :)

  Link Joaca acum DogFight 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.