Download teme gratis pentru Windows 7

Încep Weekend-ul propunându-vă spre download patru teme gratis pentru Windows 7 pe care le-am găsit pe deviantART în timp ce căutam noi idei de personalizare a desktop-ului. E foarte important să ştiţi că pentru a putea utiliza una din temele de mai jos va trebui să instalaţi în prealabil aplicaţia UXStyle.

Leo’s Revenge

1-tema_windows_7_leos_revengeLeo’s Revenge este o temă pentru Windows 7 ce modifică transparenţa ferestrelor şi a butoanelor sistemului de operare combinând într-un mod incredibil culorile meniurilor şi ale selecţiilor.

Klasik 7

2-teme_windows_7_klasik_7Klasik 7; o temă pentru Windows 7 care, dacă este însoţită de un pachet de iconiţe precum 7CONIFIER, oferă un aspect superb, imposibil de egalat în alt mod.

Modern beta

3-teme_windows_7_modern_betaDacă vrei ca desktop-ul tău să arate cât mai elegant posibil îţi recomand să foloseşti Modern beta; e vorba despre una din cele mai noi şi atractive teme pentru Windows 7 propuse în deviantART.

iMod Inspirat

4-tema_windows_7_imod_inspirat

Da ! Ai dreptate ! iMod Inspirat este o temă pentru Windows 7 derivată din Aqua Inspirat şi a fost realizată de către Stefanka (unul din cei mai activi şi cunoscuţi piloni ai themeing-ului pe vremea când Windows XP era sistemul de operare de actualitate). Tema iMod Inspirat a fost creată pentru Windows 7 însă poate fi aplicată pe Windows XP şi Windows Vista.

Notă: Pentru a downloada una din temele propuse în acest articol faceţi click pe numele său.

Dacă aceste teme nu-ţi sunt suficiente, te invit să arunci o privire peste articolul  „Teme pentru Windows 7„.

8 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.