SugarSync se actualizează şi oferă 5 GB de spaţiu online, gratis !

În cazul în care nu ştiţi despre ce este vorba, SugarSync este o aplicaţie care ne permite să sincronizăm fişiere între diverse calculatoare şi dispozitive mobile (ex: telef. cu Android). Cu ceva timp în urmă utilizatorii sistemului de operare pentru dispozitivele mobile creat de Google au fost foarte încântaţi când au aflat că în Android Market a fost publicată versiunea aplicaţiei pentru platforma amintită şi se pare că serviciu şi-a recâştigat atenţia pe care o merită şi pe care o pierduse odată cu apariţia deja cunoscutului Dropbox.

SugarSync

Până aici toate ok, nu ? Perfect ! Eh, ieri am aflat că SugarSync şi-a recăpătat încrederea în sine şi a început să lupte pentru a fi unul din serviciile de sincronizare cel mai bine cotate şi pentru asta, a mărit spaţiul online (la 5 GB) pentru conturile gratuite. O ştire incredibil de bună pentru cei care, la fel ca şi mine, dispun de două sau mai multe calculatoare cu care lucrează zilnic şi pentru care Dropbox şi capacitatea sa limitată la 2 GB a început să-i împingă spre căutarea alternativelor.

La aproximativ 24h de la instalarea şi configurarea softului SugarSync nu pot spune decât că sunt mai mult decât mulţumit şi că, imediat ce voi termina de scris acest articol voi dezinstala Dropbox; puţin îmi pasă că în foarte scurta vreme -sunt sigur de asta- Dropbox, sub presiunea exercitată asupra sa de către rivalii lui directi (Live Sync,  Box.net, SugarSync, etc.) prin îmbunatățirea serviciului oferit, va mări şi el spatiul oferit utilizatorilor deținători ai unui cont Free.

Din ceea ce am observat până acum sunt de părere că SugarSync este ceva mai rapid decât Drobox şi în cazul meu, chiar consumă mai puţine resurse decât acesta. Sper că v-am făcut să înţelegeţi că realizez această „migrare” nu datorită faptului că Dropbox n-ar fi excelent; chiar este ! Totuşi, pentru mine, SugarSync se adaptează mult mai bine necesităţilor mele.

În fine, gata cu vorbareala că ne îndepărtăm de subiect… Recomandarea mea: probați SugarSync şi să dacă vă place… „utilizare plăcută!”

Link SugarSync 5 GB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.