Sincronizeaza favoritele (bookmarks) in Internet Explorer

Dacă în articolul anterior v-am vorbit despre cum se sincronizează favoritele în Firefox, a venit momentul să vă explic modul în care facem același lucru în Internet Explorer. Sincer să fiu, de când am instalat Internet Explorer 9 mă despart de el doar atunci când întâmpin probleme provocate de incompatibilitatea acestuia cu anumite aplicații Web și sunt convins că există mai multe persoane care, la fel ca și mine, preferă noul Internet Browser creat de Microsoft datorită integrării mult mai bune în sistemul de operare decât cea obținută de rivalii săi (Firefox, Opera, etc).

Deschidem browserul și accesăm: http://download.xmarks.com/download/all, aici facem click pe iconița ce-i corespunde (a-2-a), apoi urmăm instrucțiunile installer-ului:

Sincronizarea Favoritelor in Internet Explorer - Instalare Xmarks

În momentul în care ni se cere un nume de utilizator și o parolă, în cazul în care nu dispunem deja de un cont, facem click pe „Create An Account”. În caz contrar, indicăm datele de logare:

Login - Sincronizarea favoritelor in Internet Explorer
Nu ne mai rămâne decât să lansăm sincronizarea:

Sincronizeaza acum favoritele din Internet Explorer

La finalizarea procesului vom observa că favoritele din celălalt calculator (sau celălalt browser) au fost sincronizate.

Începând de acum, ori de câte ori vom adăuga o nouă pagină la favorite (bookmarks) într-unul din browserele configurate pentru sincronizare, aceasta va fi adăugată și în celălalt Internet Browser atunci când va fi rulat și conectat la Internet.

Favoritele in Internet Explorer

Sunt aceleași din Firefox ori nu ?!? Sigur că sunt!

Cred că nu mai e nevoie să fac încă un tutorial și pentru Chrome & Opera. După cum vedeți, procesul e simplu. Oricum, în cazul în care întâmpinați probleme nu ezitați să mă contactați folosind formularul de comentarii de mai jos.

6 Comentarii

  1. Si eu am testat IE9 beta dar am vazut ca mai are mici chestii de rezolvat. Cu toate astea IE9 cred ca va fi un browser foarte bun. Am citit ca pe la sfarsitul lunii acesteia va aparea RC-ul si cred ca o sa trec pe IE9. Momentan folosesc Opera 11.

      1. Inainte de Opera am folosit Chrome dar am fost dezamagit din cauza faptului ca dureaza mult pana update-aza un site dupa ce a fost modifiat. Nu stiu daca m-am exprimat bine dar el foloseste un cache de pe serverele google sau ceva de genul. De multe ori am intrat pe ste-uri care se update-asera recent si mie imi vedea cu Chrome cum erau inainte si cu IE erau afisate cu noile modificari cum trebuie.

  2. Cred că trebuia făcută o precizare și anume: dacă am cont pe xmarks și folosesc firefox, pe IE mai ai nevoie de cont sau merge cu cel creat pentru firefox !? ;)

    1. merge cel creat pe Firefox. E ca si cand ti-ai fi creat un cont de Yahoo! Messenger de pe clientul oficial apoi ai fi vrut sa te loghezi de pe Pidgin. Vei folosi acelasi cont atat pe Chrome, Firefox, Opera & IE9.

  3. ca sa inteleg si eu mai bine o intrebare am?deci am cont etc etc dar ca sa vad din alt calculator bookmars etc trebuie sa instalez si in acela xmarks nu?scuze de intrebare da eram un pic nelamurita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.