Licenta PDFZilla GRATIS [conversie PDF in Word, TXT, HTML, SWF, etc]

PDFZilla, un program de convertit documente PDF (portable document format) în Word, txt, html, swf, jpg, etc. pentru a permite modificarea conținutului, costă în mod normal 29,95$. De ce am spus „în mod normal” ?!? Fiindcă până pe 05 – februarie – 2011 putem obține licența acestuia direct de pe site-ul său oficial (deasupra link-ului de download).

Program de transformat PDF in Word, Doc, Txt,

Cred că promoția a fost lansată deoarece în ciuda faptului că PDFZilla este unul dintre cele mai bune programe de convertit documente PDF în cele mai cunoscute formate de documente ce permit modificarea conținutului, aceasta nu a convins suficiente persoane să-i cumpere licența… în altă ordine de idei, o propagandă precum cea de care se bucură în momentul de față datorită promoției, PDFZilla poate ajunge acum în calculatoarele acelor persoane care, la fel ca și mine, o vor face cunoscută tuturor celor din jur.

Update: În momentul de față promoția PDFZilla nu mai este valabilă, fiind expirată. Desigur, vom aștepta altă promoție. Cei ce doresc să testeze programul, o pot face în versiunea trial.

  Download PDFZilla

7 Comentarii

  1. Cred ca e un program foarte bun dar nu l-am incercat inca. Eu am mai folosit in trecut ABBYY FineReader dar nu am fost satisfacut de conversia PDF in DOC. Cel mai buna conversie si precisa, pot spune chiar perfecta, PDF in DOC am realizat-o cu – http://www.pdftoword.com/ – . Iti trimite DOC-ul pe e-mail ca atasament, convertit perfect. Singura chestie este ca uneori poate dura un timp sa primesti e-mailul (o ora poate).

  2. NOTE: Are you a webmaster, blogger, Magazine Editor or internet columnist? We will present a FREE License of PDFZilla to you if you write reviews of PDFZilla on your own website, blog space, Magazine or column!
    …deci nu pentru oricine e gratis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.