Sincronizează orice folder cu DropBox

Ştim despre DropBox că este un serviciu care ne oferă posibilitatea de a sincroniza date între două sau mai multe calculatoarea conectate la Internet. La fel ştim că dacă nu dorim să cheltuim nici un leu pentru folosirea acestuia, putem sincroniza doar fişiere cu mărimi inferioare a 2 GB -mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor-.

1-DropboxDacă până acum acest serviciu permitea doar sincronizarea propriului său folder, în versiunea experimentală pe care o puteţi descărca de aici putem opta pentru sincronizarea altor foldere ale calculatorului -acţiune relatată grafic în imaginea de mai sus- precum folderul de documente, folderul de muzică, etc.

Celor care nu ştiu cum putem realiza sincronizarea datelor între două sau mai multe calculatoare prin Internet trebuie să le spun că pentru a folosi varianta gratuită a programului, imediat după descărcarea şi executarea installer-ului li se vor cere datele necesare pentru crearea unui cont nou. În continuare, programul va crea un folder numit „DropBox”; folder în care, în momentul în care vom introduce o poză, o melodie, un film, un program sau orice alt gen de fişier, acesta va fi transmis unui calculator secundar în care am instalat aplicaţia şi în loc de crearea unui cont nou am folosit numele de utilizator şi parola aleasă la prima instalare. Cred că video-ul postat în continuare vă poate oferii mai multe detalii referitor la funcţionarea acestui serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.