Microsoft Office 2010 in limba română

Daca vrei Microsoft Office 2010 in limba română, compania din Redmond cu sediul local la Piata Presei (Bucuresti), s-a gandit ca n-ar strica sa faca un ban de pe urma celor ce si-au cumparat Microsoft Office 2010 in limba engleza si au scos la vanzare Office Language Pack 2010, pentru cei ce preferam sa vedem optiunile in limba materna sau avem nevoie de orectorul gramatical. Mie mi se pare ca „ideile astea stralucite” avute de compania citata dovedesc inca odata ca nu-i intereseaza utilizatorii ci modalitatile prin care pot scoate bani de la ei, ori pus si simplu s-au gandit „cel care a cumparat Office-ul in loc sa-l descarce de pe The Pirate Bay isi permite sa plateasca si 24,95 $ pentru pachet”:

1-cumpara-office-language-packMa, probabil sunt eu mai prost si nu stiu ca exista si alta modalitate LEGALA de a obtine acest pachet fara a fi nevoit sa-l cumperi in cazul in care ai cumparat deja asa cum am mai spus, Microsoft Office 2010 in limba engleza. Oricum, m-a enervat la culme ca banii cu care as fi beneficiat de inca un an de Flickr pro, trebuie sa mearga la Microsoft daca vreau limba romana. Helooooo ?!? Cineva poate sa-mi explice si mie, un amarat de utilizator, de ce trebuie sa arunc cu bani in Microsoft asa cum arunca altii in manelisti ?!? Pai daca tot o facem, macar sa ne cante! Zic eu, nu ?!?

Cu tot ca am dat bani pe pachetul Microsoft Office 2010 si pot dovedi asta, am decis dezinstalarea lui (acum se dezinstaleaza) si sa trecerea la OpenOffice.org. Intre acesta si Google Docs, am sa ma descurc! Daca Microsoft se razgandeste (ceea ce nu prea cred) probabil voi reveni la utilizarea lui. Si da, am luat aceasta decizie nu deoarece limba romana este atat de importanta pentru mine; pur si simplu mor de ciuda cand vad ca aceasta companie pentru care am simtit intotdeauna un respect imens crede ca-mi face mie un serviciu complicand modul in care eu as putea avea acces la cateva caracteristici ce ar putea sa-mi imbunatateasca parerea despre pachetul de aplicatii Office. Pardon, Office……

Update: Am contactat compania Microsoft telefonic si pe durata convorbiri mentinute cu Camenou Borislav (departamentul de vanzari), acesta confirma cele scrise in articol: „Nu exista o alta posibilitate OFICIALA de a trece Microsoft Office 2010 in limba Romana decat cea cunoscuta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.