Download Internet Explorer 9, versiunea finala

Azi a fost facută publică de către Microsoft, versiunea finală a Internet Explorer 9 ce poate fi downloadată de pe acest site, pentru a fi instalată in Windows Vista, Windows 7 și Windows Server 2008 SP2 și/sau R2. Internet Explorer 9 dispune de versiuni diferite pentru platforme de 32 și respectiv, 64 biți.

1-5530043456_a24dcac7ab_oAșa cum am văzut cu câteva luni in urmă, Internet Explorer 9 reunește o serie de imbunătățiri importante in comparație cu Internet Browserele aceleiași companii anterioare. In alta ordine de idei, Internet Explorer 9 este unul dintre primele browsere (impreună cu Google Chrome), cu accelerare grafică prin placa video la randarea site-urilor. Mai pe ințelesul tuturor, site-urile „mai greoaie” vor fi incărcate și afișate mult mai rapid, timp in care procesorul va fi solicitat mai puțin.

Noutăți ale Internet Explorer 9, pe scurt…

05-26IE9_web Printre noutățile interfeței Internet Explorer-ului 9 in comparație cu predecesorii sai, remarcăm in cazul de față dispariția acelor butoane ce ne duceau spre funcții pe care niciodată nu le-am utilizat.

O nouă locație a tab-urilor, un nou design al butoanelor, o interfață mai simplă și mult mai elegantă, sunt micile detalii care fac din Internet Explorer 9 un browser mult mai prietenos decât ne-am fi inchipuit atunci când Microsoft umplea anumite stații Metrorex cu panouri publicitare în care promova „nemaipomenitul IE8”.

Sunt sigur că in zilele ce vor urma, acest nou browser va da multe de lăudat și criticat însă eu, cel puțin de moment, nu pot spune decât Jos Pălăria! Așa da!„….

8 Comentarii

  1. Opera e foarte bun si e greu sa faci o comparatie intre un program cu care esti obisnuit si unul nou. Nu stiu sa-ti spun de ce niciodata nu mi-a placut sa am Opera ca Internet Browser implicit. Eram cu Firefox, insa de ceva vreme utilizez Chrome si chiar imi place.

  1. Trebuie sa recunosc faptul ca in momentul lansarii primei beta nu eram atat de convins ca au facut o treaba ce merita laudata. Totusi, uite ca mi-am schimbat parerea si in momentul de fata sunt de acord cu tine. Chiar au facut o treaba buna.

 1. Am instalat şi eu, versiunea cea mai nouă I.E.9, şi mi se pare foarte bună…
  Am tot încercat şi alte browsere, dar sincer, niciunul, nu mi-a plăcut în mod deosebit…..
  Prefer să rămân tot la INTERNET EXPLORER-ul, de la Windous…!!!!
  Mulţumesc foarte mult, pentru toate notificările, pe care le primesc de la dvs, şi toată stima, pentru munca pe care-o depuneţi…!!!!
  Cu respect,
  George Orlando.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.