Cum poți obține driverele pentru calculatorul tău fără complicații

Descărcarea, instalarea și actualizarea driverelor reprezintă o problemă de multe ori pentru orice utilizator, mai ales unul mai puțin experimentat. Sunt programe specializate pentru așa ceva, care pot fi de un real ajutor prin scanarea calculatorului după drivere lipsă, sau neactualizate. Device Doctor este, poate cel mai simplu program de acest gen.

Cu o interfață minimalistă, la prima rulare va porni automat scanarea driverelor instalate în calculator, iar în scurt timp veți avea o listă cu cele care lipsesc, sau sunt învechite, necesitând a fi actualizate.

Instalare drivere cu Device Doctor

Trebuie doar selectat driverul care doriți a-l instala, actualiza și să apăsați butonul Download driver. Se va deschide o pagină web unde veți avea posibilitatea să descărcați respectivul driver, din baza de date a Device Doctor. Din păcate, nu se pot selecta mai multe drivere concomitent, ci doar câte unul.

Opțiunile Device Doctor nu vor pune probleme nimănui, având doar posibilitatea de a activa scanarea automată la fiecare pornire a sistemului de operare, inclusiv programarea zilnică, săptămânală, la o anumită oră.

Setari Device Doctor

 Device Doctor este compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, indiferent de arhitectura sa.

 

Download Device Doctor

4 Comentarii

    1. Il instalezi fara drivere; daca alegi Windows 7 poate ai noroc si le descarca singur prin Windows Update. Daca esti mai putin norocos, trebuie sa recurgi aplicatii precum Device Doctor, Genius, DriverEasy sau la suportul oferit de fabricantii componentelor a caror drivere lipsesc.

  1. pai cum descarc driverele dak nu am driveru pt placa de retea? si odata ce nu am placa de retea instalata ,nu pot sa ma conectez la internet :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.