EaseUS oferă licențe și premii în bani cu ocazia Zilei Recunoștinței

Ieri ne-au contactat cei de la EaseUS, compania dezvoltatoare al unuia dintre cele mai bune softuri de recuperat date șterse, pentru a ne anunța de campania pe care o vor desfășura global cu ocazia Zilei Recunoștinței pe propria pagină de Facebook, ocazie cu care vor oferi premii în bani și licențe de activare a EaseUS Data Recovery Wizard Professional, prezentat pe blog în primăvară.

easeus

Campania începe azi și vă puteți înscrie aici. După cum spuneam mai sus, participanții vor putea câștiga premii în bani acordate sub forma unor carduri PayPal a 10$ fiecare, ori licențe, după cum urmează:

Vor fi în total 50 de premiați, 30 dintre aceștia vor primi licențe, iar ceilalți 20 câte un card cadou PayPal, ce va putea fi folosit pentru orice cumpărături online. Tragerea la sorți va avea loc pe pagina de Facebook oficială, deci dați-i like și stați cu ochii pe aceasta în cazul în care doriți să participați

Voi reveni cu o actualizare de îndată ce campania va fi demarată, însă, dacă nu doriți să ratați ocazia de câștiga unul dintre premii, le puteți da un like chiar acum. Cât despre programul ale căror licenței sunt puse acum la bătaie, dacă nu știți despre ce este vorba, vă invit să citiți recenzia publicată pe blogul meu personal în primăvara acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.