Editare foto, grafică și web design cu MAGIX Xara Photo & Graphic Designer

MAGIX Xara Photo & Graphic Designer, cunoscut și ca Xara Xtreme, este un program complet de editare foto, imagini, web design și grafică, destul de avansat dar care poate fi utilizat și de cei mai puțin inițiați. După descărcarea programului, la instalare, alegeți opțiunea Custom, apoi debifați instalarea toolbar-ului dacă nu doriți să vă încarce browserul inutil.

Instalare Magix Xtreme Photo & Graphic Designer 5

După ce am instalat programul va trebui să completăm un formular în browser pentru a primi codul de activare al produsului prin e-mail. Interfața grafică principală este simplă, împărțită în patru module divizate în multiple categorii ce acoperă o larga varietate de opțiuni.

Magix Xtreme Photo & Graphic Designer 5

Dacă vom duce cursorul mouse-ului pe orice categorie, în partea dreaptă vom avea opțiunile respective pentru o alegere cât mai rapidă. În modulul Photo găsim numeroase opțiuni de editare, incluzând eliminarea efectului de ochi roșii, ajustare culori și luminozitate, efectul blur, etc.

Xtreme Photo Designer

Putem crea cărți de vizită, felicitări și calendare personalizate în cadrul modulului Design. Pentru stimularea creativității, în partea dreapta avem o librărie cu diferite șabloane pe care le putem edita, personaliza, sau putem începe propriul proiect.

Magix Xtreme Graphic Designer 5

Aceleași posibilități le avem și în Web Design, unde putem crea o interfață web personalizată folosind template-urile oferite sau încărcând altele, corespunzătoare exigențelor noastre.

Web Design

Modulul Online World ne va scana librăriile din calculator cu conținutul cărora putem realiza un Slideshow, un album de prezentare online, printare sau chiar inscripționare pe CD ori DVD.

Photo Manager 10

Nu în ultimul rând menționez posibilitate de găzduire web gratuită cu spațiu de stocare de 500 MB pe durată nelimitată. De asemenea, avem la dispoziție un Website Maker cu ajutorul căruia vom putea realiza propria pagină web, totul gratuit. Și multe alte posibilități…

Free webhosting

Rămâne ca voi să cercetați mai în amănunt toate posibilitățile programului pentru a afla dacă vă satisface cerințele. Ar mai fi de precizat doar că poate rula în toate versiunile Windows, atât pe 32 biți, cât și pe 64 biți. Testarea s-a făcut pe Windows 8 64 biți. Atenție, oferta este limitată în timp!

Download MAGIX Xtreme

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.