Reinstalare programe din Windows Store cu un singur click

Din diverse motive, câteodată, trebuie să reinstalăm noul sistemul de operare Windows 8. Dacă reinstalarea în sine nu este chiar așa de anevoioasă, reinstalarea tuturor programelor presupune mult timp, nefiind prea plăcută. Desigur, pe lângă programele descărcate de pe Internet le mai avem și pe cele obținute din Windows Store, iar astăzi am să vă prezint un mod foarte simplu de a reinstala aceste programe pe care le-am avut în vechiul Windows 8, cu un singur click. Deci, după reinstalarea sistemului Windows 8, intrăm în meniul Start (Win+C) și dăm click pe iconița (tile) Store. La click dreapta va apare app bar unde vom face un nou click pe Your apps.

Your apps în Windows Store

Se va deschide o listă cu toate aplicațiile pe care le-am avut instalate din Windows Store în vechiul Windows 8:

Your apps

Selectăm toate programele sau doar pe cele pe care dorim să le reinstalăm apoi facem click pe butonul Install și așteptăm ca procesul să fie finalizat:

Install apps

Foarte simplu și rapid! Tot în cadrul secțiunii Store, nu uitați ca periodic sunt afișate update-urile pentru aplicațiile instalate, vă recomand să nu le ignorați (asta în cazul în care nu aveți selectată opțiunea Automatically install updates). Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.