Editor CSS practic și gratuit

Ce este un stil CSS? Reprezintă forma unei pagini web cu tot ce conține ea, fonturi, borduri, culori, imagini, dimensiuni, etc. Cei care dețin un blog sau forum știu despre ce este vorba. O pagină web trebuie construită în baza unei platforme, cea mai cunoscută și utilizată fiind WordPress. Editarea unui fișier CSS (CSS Template), adică a unui șablon, se poate face în mai multe moduri, utilizând diverse programe mai mult sau mai puțin profesionale (Komposer).

Un program foarte simplu de utilizat și gratuit este Simple CSS, compatibil cu sistemele de operare Windows și Mac OS. Interfața sa este simplă, având panoul stâng lista șabloanelor CSS și a noilor proiecte. Selectând unul dintre acestea, în partea dreaptă există posibilitatea editării aspectului acestora începând cu stilul fontului, dimensiune, culoare, imagini, etc.

Editor CSS gratuit

Fișierele CSS pot fi adăugate în listă cu opțiunea Import CSS, iar salvarea lor, după editare cu Export CSS. Codul generat în urma editării unui fișier CSS se poate refolosi în tab-ul Source:

Simple CSS Source

Simple CSS este recomandat pentru simplitatea sa în utilizare, atât utilizatorului începător, cât și celui avansat. Programul este valabil în două versiuni, pentru Windows și Mac OS.

Download Simple CSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.