Elimină programele nedorite cu Soft4Boost Any Uninstaller

Aflând zilele trecute despre un nou dezinstalator gratuit pentru Windows, numit Soft4Boost Any Uninstaller, am decis să efectuez un test al acestei aplicații. Zis și făcut, iar concluziile la care am ajuns urmează. La fel ca la nenumărate alte programe, descărcarea și instalarea sunt un fleac, trebuie doar să fim atenți la binecunoscutele oferte de instalare a tot felul de programe nesolicitate și  probabil, inutile.

Funcționarea programului este, de asemenea, foarte simplă: imediat ce este lansat, el scanează calculatorul nostru pentru a identifica toate programele instalate pe el. În măsura în care identifică și analizează un program, numele său este afișat pe ecran.

Any Uninstaller

După această operațiune, afișează lista tuturor programelor identificate, iar noi putem alege pe oricare dintre ele pentru a-l dezinstala:

confirmare eliminare date

Asta e tot, pur și simplu nu mai e aproape nimic de adăugat în legătură cu acest program. A, da, poate că ar mai fi ceva de menționat în legătură cu aspectul: există mai multe opțiuni de schimbare a acestuia. Sunt modificări minore și, până la urmă nu știu dacă interesează pe cineva.

În concluzie, Soft4Boost Any Uninstaller este un dezinstalator care nu iese cu nimic în evidență față de oricare altul. Nu are opțiuni de dezinstalare forțată, precum alte programe, folosind, în schimb, dezinstalatoarele native ale aplicațiilor respective, ceea ce este, desigur, un minus important, deoarece acest lucru se poate realiza și fără a-l apela. Utilizând, așadar, dezinstalatoarele aplicațiilor, rareori își face treaba “până la capăt”, lăsând neșterse resturi ale intrărilor din regiștrii sistem și alte “scame” care, din punctul meu de vedere, fac utilizarea sa nu foarte de dorit. Singurul avantaj pe care i l-am putut identifica este viteza cu care realizează operațiunea respectivă, dar pentru mine acest aspect nu este extrem de relevant.

Una peste alta, acest dezinstalator nu e altceva decât o interfață pentru opțiunea corespunzătoare din Control Panel, prin urmare este nefolositor. Dacă aveți probleme cu fel de fel de programe “îndărătnice” sau dacă vreți să efectuați o dezinstalare “curată”, fără niciun fel de “urme”, cu siguranță Soft4Boost Any Uninstaller nu este cea mai potrivită alegere. Dar, dacă doriți să utilizați acest program, fie, ca și mine, pentru a-l testa, fie din alte motive, iată și linkul de download:

Download Soft4Boost Any Uninstaller

5 Comentarii

  1. „Nu aş recomanda acest program dar, dacă aveţi nevoie să îl descărcaţi vă pun la dispoziţie linkul…” :))) Eşti tare la faza asta Adrian! Dacă vreţi ceva într-adevăr bun, vă recomand: Revo Aninstaller Pro!

    1. Citeste cu atentie ultimile randuri:..cu siguranță Soft4Boost Any Uninstaller nu este cea mai potrivită alegere.Unul la fel de tare si gratis este Geek.

  2. De obicei sunt foarte atent cu ceea ce instalez si sper ca si ceilalti sunt.

    Dar exista optiunea de dezinstalare in Windows, nici eu nu ii vad rostul de a instala un program pentru a dezinstala altele :)

    1. O să-i vezi după ce vei descoperi că utilitarul din Windows păstrează toate resturile, în timp ce programele prof. de dezinstalare vor șterge toate urmele programelor dezinstalate. Totuși, eu recomand Revo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.