Ești curios să vezi cum vei arăta peste 40-50 de ani?

În funcție de vârsta pe care o avem, mulți ar fi curioși să afle cum vor arăta la vârsta senectuții, adică peste 40-50 de ani. Asta, în cazul în care va ajunge la o astfel de vârstă. Dacă te numeri printre curioși, Windows 8.1, îți pune la dispoziție prin al său Store, aplicația gratuită Age My Face a firmei Purple Penguin. Respectiva firmă dezvoltă aplicații pentru Windows Store, dar și pentru terminale mobile.

1-Age My Face-Store

Aplicația conține diverse opțiuni, oferind posibilitatea aplicării unor efecte fotografiei făcute cu camera instalată în calculator, pentru a face transformarea cât mai realistă. Așadar, dacă vreți să vă distrați puțin, nu ezitați, încercați Age My Face!

Presupun că știți cum să accesați Windows Store, apoi să instalați o aplicație, am arătat aceasta de mai multe ori, așa că trecem direct la prezentarea aplicației Age My Face.

Interfața aplicației este simplă, intuitivă, trebuind să-i acordați permisiunea de accesare a camerei și microfonului. În continuare, butonul Start vă va pune în fața opțiunilor de aplicare a efectelor disponibile.

2-Age My Face-interfata-start

Poza pe care o veți face cu ajutorul camerei va fi deschisă automat în aplicație, urmând să-i aplicați efectele de îmbătrânire dorite, precum chelie, ochelari, alături de cele aplicate de aplicație în mod implicit. Puteți schimba tonalitătile culorii pielii, gradul de opacitate al măștilor (bărbi, mustăți, riduri), pentru potrivirea cu vârsta respectivă.

Dintre opțiunile oferite de Age My Face, amintesc posibilitatea rotirii și redimensionării imaginii finale. Nu cred că arăt eu precum Adonis, însă în încercarea făcută, arăt chiar de speriat copii! Oare chiar așa voi arăta? De aceea am blurat rezultatul final.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.